Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en reizen buiten het gewone

Unieke vakanties in Zomers en Winters Lapland

Ervaring & kwaliteit, gegarandeerd

Sinds jaren is Asteria Expeditions gespecialiseerd in het aanbieden van unieke reizen en verblijven in Lapland. Wat dacht u van een verblijf in het énige échte ICEHOTEL in Jukkasjärvi? Of neemt u liever deel aan een meerdaagse husky- of sneeuwscootertocht? Of gaat u liever op zoek naar het Noorderlicht? Vergeet daarbij ook zeker niet te overnachten in een gezellige chalet, een typische wildernishut of zelfs een glazen iglo. Bij Asteria Expeditions bent u alvast aan het juiste adres.

Kies het zomer of winterprogramma dat bij u past

 • Begeleide groepreiszen: exclusieve groepsreizen in kleine groepjes onder Nederlandstalige reisbegeleiding.
 • Individuele programma's: meerwaardeprogramma's en combinatieprogramma's, vaak met een voordeelpakket aan excursies inbegrepen, op privébasis of in internationale groepjes.
 • Verblijfsprogramma's: goedkopere maar gezellige verblijfsformules met vlucht, transfers en verblijf waarbij excursies vrij gekozen kunnen worden naar eigen wens en budget.

Het beste van rond de Noordkaap | 6 dagen Lapland Shortbreak | 5 dagen

Waarom kiezen voor Asteria Expeditions voor uw Lapland vakantie?

 • Alle vermelde prijzen in de prijsbijlage zijn inclusief vluchten en luchthaventaksen zodat u meteen een duidelijk beeld heeft wat uw reis kost en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
 • Kiezen voor een pakketreis (inclusief vlucht) betekent 100% veiligheid en bijstand in geval van vertragingen of andere problemen.
 • Vertrouw uw reis toe aan een reisprofessional met een jarenlange ervaring en ruime kennis van de bestemming.
 • Wij werken met betrouwbare partners die kwaliteit en service eveneens hoog in het vaandel dragen.
 • Door onze jarenlange ervaring en groeiende inkoopkracht beschikken wij over scherpe tarieven die in voordeelpakketten worden aangeboden.
 • Wij beschikken over een eigen IATA licentie waardoor we over de laagste vluchtprijzen beschikken en geen extra ticketing fees moet aanrekenen.
 • Al jaren zijn we eengevestigde waarde wat betreft groeps- en incentivereizen naar Lapland.
 • Uw reis en uw geld zijn in veilige handen doordat wij lid zijn van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus en verzekerd is tegen financieel onvermogen.
 • Wij passen de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen toe.
 • In geval van mogelijke problemen of klachten tijdens uw reis zijn wij steeds bereikbaar.

Trouwen in Lapland

Wenst u in Lapland te trouwen in een ijskapel of een andere exclusieve locatie? Neem dan contact op met Asteria Expeditions of uw reisagent om een programma op maat uit te werken.Wij regelen alles tot in de puntjes en zorgen voor de volledige afhandeling zodat u zorgeloos van uw huwelijk en reis kan genieten.

Lapland in het kort

Lapland is de benaming voor een gebied in Noord Scandinavië dat zich grotendeels boven de Noordpoolcirkel bevindt. Deze regio strekt zich uit van Rusland, over Finland en Zweden, tot in Noorwegen.

Het is één van de weinige plaatsen op onze aarde waar de natuur nog oorspronkelijk en onaangetast is. In deze ongetemde wildernis heersen een rust en stilte die we eigenlijk niet meer voor mogelijk houden. Een overvloed aan ruimte nodigt uit voor een avontuurlijke tocht in de eenzaamheid van dit wondermooie sneeuwland.

Winters Lapland betekent ook onvergetelijke witte vlaktes en met een beetje geluk het ervaren van het noorderlicht. In Lapland wonen de Sámi, de enige inheemse bevolkingsgroep van Noord-Europa. De Sámi spreken hun eigen taal en hebben hun eigen kleurrijke cultuur. Ondanks hun moderne en eigentijdse levenswijze houden de Sámi hun tradities in ere zoals de kleurrijke klederdracht, de rendierboerderijen en de 'joiku-zang'.

Het absolute hoogtepunt van elke Lapland-reis is natuurlijk het ervaren van het noorderlicht. Een uniek natuurfenomeen en spectaculair lichtspel aan de hemel van het (winters) paradijs!

 

Incentives

Asteria Expeditions heeft door de jaren heen een ruime ervaring en flink wat referenties opgebouwd wat betreft groeps- en incentivereizen in Lapland.

Het samenstellen van een geslaagde groepsreis, incentive, teambuilding, meeting of congres is specialistenwerk en wordt door Asteria Expeditions met uiterste zorg en precisie uitgevoerd. Winters Lapland is dé ideale bestemming en vormt het perfecte kader om uw ultiem reisdoel te realiseren. Asteria Expeditions zorgt, aan de hand van z'n goede contacten ter plaatse en kennis van de bestemming, voor het beste programma op maat om u zo een onvergetelijke 'wauw ervaring' te bezorgen waarover nog lang zal nagepraat worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en in deze brochure vindt u alvast enkele leuke ideeën terug. Neem gerust contact op met Asteria Expeditions om de mogelijkheden te bespreken.


In de kijker

Mini-expeditie naar Spitsbergen met Dixie Dansercoer AANRADER
2 dagen initiatie in Nieuwpoort + 9 dagen mini-expeditie in Spitsbergen

Antarctica 2020 expeditiecruise AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 4 tot 17 februari 2020

Wintertrip naar Spitsbergen AANRADER
8-daagse Nederlandstalig begeleide kennismaking, van 17 tot 24 maart 2019

Sint-Petersburg - Moskou cruise - Volga Dream AANRADER
12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 31 juli 2020

Argentinië - Land van grote contrasten AANRADER
17-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, van 8 tot 24 november 2019

Egypte voor culturele fijnproevers AANRADER
11-daagse Nederlandstalig begeleide cruise, diverse afreizen in 2019 en 2020

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons ook op Pinterest - facebook.com/AsteriaExpeditions

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent