Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en reizen buiten het gewone

MS Volga Dream, uw luxe hotelschip op de Volga

Cruises op de Volga-rivier tussen Moskou en Sint-Petersburg bestaan reeds geruime tijd. De 80 cruiseschepen beantwoorden echter qua keuken en interieur niet aan de Westerse normen. Met de Volga Dream, het eerste en enige luxe-vijfsterren hotelschip op de Russische waterwegen en paradepaardje van Asteria Expeditions komt daar nu verandering in.

Zo is er een gastronomisch restaurant, muziekzaal, bar, wasserette, souvenir shop en medische assistentie aan boord. U kunt heerlijk van de zon genieten op het zonnedek, dat voorzien is van mooie teak-meubelen.

Tijdens het 12-daags programma van Sint-Petersbrug tot Moskou worden diverse activiteiten georganiseerd aan boord om kennis te maken met de Russische cultuur en muziek.

De MS Volga Dream, voor het ogenblik het meest luxueuze drijvende hotel van Rusland Riant en luxueus ingerichte hutten, allen met buitenzicht en voorzien van individuele verwarming en airco

Op de Volga Dream is het mogelijk om met creditcard te betalen (VISA en MasterCard) of met Roebels. Er worden geen Euro's aanvaard. De excursies in het dagprogramma zijn reeds in de prijs begrepen.

Dineren aan boord gebeurt in stijl, ook tijdens het Captain's dinner Genieten van een heerlijk aperitief of een lekker glas wijn kan in de sfeervolle bar aan boord

U verblijft in een luxueuze 2-persoonshut, die beschikt over een douche, wastafel en toilet en is voorzien van twee bedden of één groot bed. De kajuiten zijn afgewerkt in mooi mahoniehout met lambriseringen. Individuele regeling van de airconditioning, eigen flatscreen-TV in de kamer en ruime ingebouwde kasten. Een badjas en slippers en haardroger zijn voorzien in uw kajuit. De laagst gelegen kajuiten (buitenhutten) op het Cabin Deck hebben beperkt buitenzicht (patrijspoorten). Alle andere kajuiten hebben ruim buitenzicht met ramen die geopend kunnen worden.

MS Volga Dream plattegrond

Aan boord van de Volga Dream wordt er veel aandacht besteed aan de maaltijden. Permanent staan koffie, thee, hapjes, koekjes en andere versnaperingen ter beschikking. ’s Morgens is er een uitgebreid ontbijtbuffet met zowel Engels als continentaal ontbijt. Het middagbuffet is ruim en gevarieerd. In de namiddag kunt u genieten van afternoon tea in de Neva Lounge. ’s Avonds schuift u aan voor een zeer verzorgd vier of vijf gangen-diner met uitstekende bediening. Wijnen aan tafel inbegrepen in de prijs.

Tijdens uw cruise meert u aan bij typisch Russische plattelandsdorpjes en grotere steden die onderdeel uitmaken van de Gouden Ring. De Gouden Ring is de verzameling van de meest historische steden van Rusland. De plaatsen aan de Gouden Ring speelden een zeer belangrijke rol in de Russische geschiedenis. Rustige dorpjes als Oeglitsj en Goritsy worden afgewisseld door indrukwekkende steden zoals Jaroslavl, één van de oudste steden uit de Gouden Ring, die haar bloeitijd kende in de 16e en 17e eeuw. Uit die tijd dateren het Spassky klooster en de kerk Ilya Proroka met vele mooie fresco's. Yaroslavl, aan de Volga, is de mooiste stad van de Gouden Ring, en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ook tijdens de cruise is er een prachtige natuur te bewonderen: eindeloze oevers met bossen, eilandjes en meertjes. Kizji is een eiland in het Onegameer, het op één na grootste meer van Europa. Er is een interessant openluchtmuseum met houten kerken, boerderijen en molens.

Asteria Expeditions is Generaal-agent voor België van de Volga Dream Cruises

Specificaties

De Volga Dream

Naam: M/S Volga Dream

Gebouwd: 2007

Renovaties: 2014, 2015

Kwalificatie: Premium Deluxe class

Aandrijving: 3x 525 kW

Voertaal: Engels en Russisch met Nederlandse omkadering

Passagiers: 97

Bemanning: 60

Aantal dekken 3

Snelheid: 25 Km/u

Lengte: 96 m

Breedte: 15 m

Diepgang: 2,5 m

 

Vaartraject


Klik op de kaart voor een grotere versie.


In de kijker

Noordoost-Groenland met Île de France AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 30 augustus tot 12 september 2021

Antarctica 2020 expeditiecruise AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 4 tot 17 februari 2020

Jordanië - Schatkamer van de geschiedenis AANRADER
8-daagse Nederlandstalig begeleide cultuurreis, vertrek op 23 februari en 25 september 2020

Sint-Petersburg - Moskou cruise - Volga Dream AANRADER
12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 31 juli 2020

Cruise op de Douro - MV Spirit of Chartwell AANRADER
8-daagse begeleide riviercruise, afreis op 28 augustus 2020 en 17 september 2021

Egypte voor culturele fijnproevers AANRADER
11-daagse Nederlandstalig begeleide cruise, diverse afreizen in 2019 en 2020

Egypte - Pearls of Egypt AANRADER
8-daagse Nederlandstalig begeleide luxecruise, vertrek op 22 maart 2020

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons ook op Pinterest - facebook.com/AsteriaExpeditions

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent