Nu geopend
050/33 25 10
info@asteriaexpeditions.be

Asteria Expeditions
Ervaar het verschil
Service, ervaring en kwaliteit gegarandeerd

Asteria Expeditions, onderdeel van Reizen Van Renterghem (reiskantoor sinds 1937) in Brugge, is al meer dan 20 jaar specialist in Nederlandstalig begeleide groepsreizen en op maat uitgewerkte reizen. Ons gepassioneerd team met jarenlange ervaring garandeert een onvergetelijke reis, waarbij kwaliteit en een persoonlijke service voorop staan. Jou ‘ontzorgen’ is onze zorg.

Onze begeleide groepsreizen: bijzondere bestemmingen & doordachte programma’s

Ben je op zoek naar een onvergetelijke reis met dat tikkeltje meer? Een unieke beleving? Een bijzondere reisbestemming? We bieden de meerwaardezoeker ‘reizen buiten het gewone’. Onze Nederlandstalig begeleide groepsreizen brengen je naar de meest fascinerende plekken. Ontdek met ons de wereld!

Focus op cultuur, natuur & beleving

Bij Asteria Expeditions draait alles om de meerwaarde voor de reiziger.

 

Een expeditie naar één van de poolgebieden, een magisch avontuur in Lapland of Scandinavië, een uitgekiend programma in Europa, een reis naar andere culturen in Azië & Oceanië, de intrigerende Arabische wereld of een safari in Afrika, we spitsen ons toe op reizen die inhoudelijk bijzonder zijn. Ze zijn ontworpen om je volledig onder te dompelen in de lokale cultuur, geschiedenis, tradities en gewoontes maar ook natuur, landschap en habitat dragen onze speciale aandacht weg.

 

Door onze groepen klein te houden, zorgen we voor rechtstreeks contact en een rijke persoonlijke ervaring. Op die manier genieten zowel jij als reiziger als de lokale bevolking via een maximale interactie optimaal van het bezoek.

Reizen op maat & individuele reizen

Je vertrekt liever op individuele basis? Heb je zelf een groep of specifieke wensen? Onze reisspecialisten stellen een reis volledig op maat en volgens jouw budget samen. Onze Nederlandstalig begeleide groepsreizen geven een duidelijk beeld van wat Asteria Expeditions kan organiseren. Deze kunnen ook als individuele reis uitgewerkt worden.

 

Met als basis onze eigen ruime en rijke reiservaringen, gekoppeld aan ons groot netwerk van lokale agenten en gidsen, kunnen we iedere reiswens omzetten in een prachtige (levens)ervaring. Of het nu gaat om een avontuurlijke woestijnreis, een culturele stedentrip of een ontdekkingsreis naar afgelegen natuurgebieden, we maken er steevast iets bijzonders van. Ons luisterend oor zal je helpen bij het samenstellen van jouw perfecte reis. We houden rekening met je specifieke noden en wensen, met oog voor een waardevolle beleving.

Onze Nederlandse klanten

De meeste van onze programma’s zijn perfect mogelijk met vertrek uit Amsterdam of Düsseldorf. Contacteer ons vrijblijvend voor een passend vluchtvoorstel en droom alvast weg!

Een divisie van Reizen van Renterghem

Reislicentie A 1095
Korte Zilverstraat 6
8000 Brugge

+32 (0)50 33 25 10
info@asteriaexpeditions.be
ONS AANBOD
OVER ONS
VOLG ONS
Copyright © 2024 Asteria Expeditions
AECO
CLIA
IAATO
IATA
VVR
UFTAA
MSAMLIN