Nu gesloten - opent maandag om 9u30
050/33 25 10
info@asteriaexpeditions.be

Ons duurzaamheidsbeleid
Asteria Expeditions

Asteria Expeditions startte de touroperator-activiteiten in 2003 met een specialisatie in individuele trips en groepsreizen naar Lapland. We zijn pionier in België wat betreft expeditiecruises. In 2005 organiseerden we onze eerste 100% gecharterde expeditie naar Groenland. Antarctica en andere bestemmingen volgden. In 2007 lanceerden we groepsreizen naar buitengewone bestemmingen met programma’s buiten het gewone, met speciale aandacht voor cultuur, natuur, gastronomie, geschiedenis en/of avontuur. In 2016 werd ons aanbod uitgebreid met high end individuele reizen en groepsreizen naar Afrika.

 

Ons team van reisprofessionals neemt de reiswensen van onze klanten ter harte en biedt authentieke ervaringen. We laten de mensen de wereld ontdekken, met aandacht voor cultuur, natuur, de lokale bevolking en gastronomie. De baseline voor onze touroperating-activiteiten is dan ook ‘Reizen Buiten het Gewone’.

We zijn lid van  

 

  • VVR: Vereniging Vlaamse Reisbureaus
  • UFTAA: Universal Federation of Travel Agents Associations
  • IATA: International Air Transport Association
  • IAATO: International Association of Antarctica Tour Operators
  • AECO: Association of Arctic Expedition Cruise Operators
  • CLIA: Cruise Lines International Association
  • MS AMLIN: verzekering

 

We werken toe naar duurzaamheid door een goede werkomgeving voor de werknemers te bieden, door de juiste keuzes te maken i.v.m. office management en met het doel om van onze klanten verantwoorde reizigers te maken. We willen extra aandacht geven aan toegevoegde waarde voor de lokale bevolking die we bezoeken.

Doel

Als toeristisch bedrijf dat ageert met verschillende belanghebbenden in het toerisme (klanten, gidsen, reisagenten, hotels, transportmaatschappijen, restaurants, excursies en attracties) weten we dat we een centrale rol spelen en de ontwikkeling van duurzaamheid kunnen beïnvloeden. We doelen op het volgen, implementeren en promoten van goede duurzaamheidspraktijken, onze klanten ervan bewust te maken en partners te overtuigen hetzelfde te doen. Asteria Expeditions streeft ernaar om zijn negatieve impact op het milieu en de bevolking te verlagen. Het doel van deze policy is duurzaamheidspraktijken te implementeren en bewustzijn te creëren door te werken met partners die duurzaamheid voor ogen hebben en door duurzamere reismogelijkheden aan te bieden.

 

Bereik

Deze policy is van toepassing voor alle werknemers, van management tot uitvoerend niveau. Iedereen wordt geacht naar de objectieven toe te werken en is verantwoordelijk voor het implementeren van de policy. We verkiezen te werken met partners die duurzaamheidsprincipes volgen.

Een divisie van Reizen van Renterghem

Reislicentie A 1095
Korte Zilverstraat 6
8000 Brugge

+32 (0)50 33 25 10
info@asteriaexpeditions.be
ONS AANBOD
OVER ONS
VOLG ONS
Copyright © 2024 Asteria Expeditions
AECO
CLIA
IAATO
IATA
VVR
UFTAA
MSAMLIN