Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en reizen buiten het gewone

14-daags Fly & Drive programma

Ijsland Fly & Drive - Op ontdekking langs de kust | 14 dagen

14-daags Fly & Drive programma, dagelijks vertrek van 1 mei tot 19 september 2018

Bekijk de prijzen van dit programma

DAG 1: Keflavik - Blue Lagoon - Hvolsvöllur regio

Vertrek kort na de middag naar de luchthaven van Keflavik, de internationale luchthaven van IJsland en vlakbij Reykjavik gelegen.

Ophalen van uw huurwagen. Vandaag staat een rit van zo'n 160km op het programma.

Blue Lagoon, IJslands populairste attractie Eyrarbakki met zijn authentieke huisjes

Uw eerste stop is de Blue Lagoon, IJslands populairste attractie. Deze natuurlijke thermale spa is omgeven door lava landschappen en stranden met zwart zand.
Hier kan u genieten van de zwempartij van uw leven.

 • Facultatieve excursie - Blue Lagoon
  Facultatieve excursie: Blue Lagoon Kom helemaal tot rust in het warmwaterbad van de Blue Lagoon. Voor bezoeken tijdens de zomermaanden is een reservatie vooraf aangeraden.

  Duur: zelf te bepalen
  Prijs: vanaf € 45,00/pers.
  (opmerking: de prijs is afhankelijk van vraag en aanbod, dit kan per dag of uur van aankomst variëren)
  Gratis voor kinderen tem 13 jaar in het gezelschap van betalende volwassenen
  Huur van een handdoek: + € 6,00

U rijdt onmiddellijk in zuidelijke richting naar het vissersstadje Grindavik. Onderweg bezoekt u het geothermische gebied van Krysuvik. Het gebied bestaat uit verschillende geothermische velden, waaronder Seltun. De vulkanische grond van Seltun heeft een groene, rode en gele kleur.

De naast elkaar gelegen dorpen Eyrarbakki en Stokkeyri zijn de moeite waard. Eyrarbakki was de belangrijkste zuidelijke haven en ruilcentrum van IJsland. U kan er nog authentieke huisjes bezichtigen.

Overnachting in een hotel in de buurt van Selfoss.

Opmerking:

U kan er ook voor kiezen om de Blue Lagoon over te slaan en later te bezoeken vanuit Reykjavik of u kan een natuurlijke thermale spa bezoeken vanuit Myvatn/Akureyri.

DAG 2: Hvolsvöllur - Vestmanneilanden - Hvolsvöllur (O)

De zuidelijke kust wordt gevolgd tot u aankomt bij de Seljalandsfosswaterval, waar u zich achter de reusachtige muur van water kan begeven.

U reist verder naar Skógar. Skógar ligt tussen de gletsjers Mýrdalsjökull en Eyjafjallajökull en is bekend door zijn volksmuseum en de waterval Skógafoss.

De Seljalandsfosswaterval, waar u zich achter de reusachtige muur van water kan begeven Nadien kan u nog wandelen op het zwarte strand van Reynisfjara langs basalt zuilen en grotten

Uw volgende stop is Dyrhólaey, waar u op zoek kan gaan naar de papegaaienduikers tussen de kliffen (Dyrhólaey is afgesloten voor bezoekers tot ongeveer 25 juni, zodat de zeevogels kunnen broeden). Nadien kan u nog wandelen op het zwarte strand van Reynisfjara langs basalt zuilen en grotten en het dorpje Vik bezoeken.

Indien u nog tijd heeft, kan u nog naar Fjaðrárgljúfur canyon rijden voor een mooie wandeling in de natuur.

Op het einde van de dag rijdt u naar Kirkjubaejarklaustur, waar u zal overnachten.

DAG 3: Skaftafell (O)

Na het ontbijt wordt de rondreis verder gezet naar het Skaftafell National Park. Dit park is onderdeel van het nationaal park Vatnajökull.

 • Facultatieve excursie - Gletsjerwandeling in Skaftafell National Park
  Skaftafell National Park Het Skaftafell National Park is een mooie en toegankelijke plaats om een begeleide wandeling op een gletsjer te maken. U hebt geen ervaring nodig, samen met uw gids gaat u de gletsjer verkennen. Dit is een standaardtocht die voor iedereen die kan wandelen geschikt is. Langere en moeilijkere tochten kunnen aangevraagd worden.

  Duur: 3u
  Prijs: op aanvraag (minimaal schoenmaat 35 vereist)

U kan een wandeltocht maken naar de waterval Svartifoss. Deze waterval is omgeven door kolommen van zwart basalt, vandaar de naam 'zwarte waterval'. U kan ook naar de top van de berg Kristínartindar wandelen, waar u een adembenemend zicht hebt op de gletsjers en de rest van het park.

Svartifoss, omgeven door kolommen van zwart basalt, vandaar de naam Het kleinere nabijgelegen gletsjermeer Fjallsárlón

Heeft u vandaag minder zin in een lange wandeling, dan kan u doorrijden naar het gletsjermeer Jökulsárlón of naar het kleinere nabijgelegen gletsjermeer Fjallsárlón. U heeft op beide meren de mogelijkheid om een facultatieve boottocht te maken tussen de ijsbergen met een amfibievoertuig.

 • Facultatieve excursie - Boottocht op het Jökulsárlón gletsjermeer
  Bootocht op het Jökulsárlón gletsjermeer U zal een boottocht maken op het gletsjermeer Jökulsárlón met een amfibievoertuig. Het meer wordt elk jaar groter door de gigantische ijsblokken die afbrokkelen van Europa's grootste gletsjer: Vatnajökull. De ijsblokken drijven geleidelijk aan naar de oceaan, die maar op een kilometer van het meer ligt.

  Prijs: op aanvraag

DAG 4: Kirkjubæjarklaustur/Skaftafell - Egilsstaðir (O)

Vandaag rijdt u door de oostelijke fjorden van IJsland langs de pittoreske vissersdorpjes en de bergen. U passeert de dorpen Djúpivogur en Breiddalsvík, waar u nog oude gebouwen vindt uit de tijd dat de Denen de handel beheersten (1788 tot 1920).

In Stödvarfjördur kunt u de bekende steen collectie van Petra bezoeken (ingang niet inbegrepen). Petra verzamelt deze prachtige minerale stenen al van jongs af aan. De verzameling trekt duizenden bezoekers.

U overnacht in Egilsstaðir, de belangrijkste stad van het oosten van IJsland. Egilsstaðir ligt vlak aan de oevers van het meer Lögurinn.

DAG 5: Egilsstaðir – Dettifoss– Ásbyrgi - Myvatn (O)

U volgt de hoofdweg doorheen de hooglanden van Oost-IJsland.

Onderweg kan u een omweg nemen naar Mödrudalur, één van de meest afgezonderde boerderijen van IJsland. U vindt er een ouderwets café. Als u deze omweg maakt, raden we u aan om terug te keren via dezelfde weg en dan weer de hoofdweg te volgen richting Myvatn.

In Mödrudalur vindt u één van de meest afgezonderde boerderijen van IJsland De volgende stop is de waterval Dettifoss

De volgende stop is de waterval Dettifoss. Met zijn 44m breedte en 100m hoogte, is dit de krachtigste waterval van Europa.

Vervolgens rijdt u in noordelijke richting naar de kust van het schiereiland Tjörnes, waar u talloze vogelsoorten kan spotten. U maakt een stop in Ásbyrgi, een 4 km lange kloof in de vorm van een hoefijzer. Volgens een legende zou de kloof zijn vorm gekregen hebben door het achtpotige paard van de god Odin.

Op het einde van de dag komt u toe in het charmante stadje Húsavík. U overnacht in de regio van Húsavík of Myvatn.

DAG 6: Myvatn regio (O)

Volledige dag verkenning van de regio rond het meer Myvatn, letterlijk vertaald als muggenmeer omdat er 35 soorten muggen leven. Gelukkig blijven ze enkel boven het water. Dit gebied is een paradijs voor natuur- en vogelliefhebbers.

U rijdt naar de Krafla vulkaan. Deze was het laatst actief in 1724 en toen is ook de krater Víti ontstaan. Víti is tegenwoordig gevuld met blauwgroen water. Het kratermeer is zo'n30m breed en heeft diepe randen. Vanaf Víti heeft u een fantastisch zicht over Leirhnjúkur. Het gebied werd in 1984 overspoeld met lava, dat nu nog steeds warm is.

Myvatn, letterlijk vertaald als muggenmeer omdat hier zo'n 35 verschillende soorten muggen leven De Krafla vulkaan was het laatst actief in 1724 en toen is ook de Víti vulkaankrater ontstaan

Dimmuborgir is een natuurreservaat met grillige rotsformaties uit vulkanisch gesteente. Deze natuurverschijnselen hebben de naam Dimmuborgir (donkere burchten) aan het reservaat gegeven. Vlakbij ligt de krater Hverfjall, die u kan beklimmen, en de pseudokrater Skútustadir.

 • Facultatieve excursie - De natuurlijke warmwaterbaden van Myvatn
  Excursie Natuurlijke warmwaterbaden in Myvatn Kom helemaal tot rust in het warmwaterbad van Myvatn. U kijkt uit op de prachtige omgeving. Het water heeft een andere tint blauw dan de Blue Lagoon en over het algemeen is het er minder druk. Des te meer reden om hier te ontspannen. De huur van een handdoek is inbegrepen.

  Duur: zelf te bepalen
  Prijs: op aanvraag, gratis onder de 12 jaar

DAG 7: Akureyri (O)

Volledig vrije dag in Akureyri. Deze stad is gekend voor zijn typische houten huisjes, de botanische tuin en indrukwekkende kerk.

Het Akureyri museum is zeker de moeite waard. U krijgt er een schets van het leven en werk van de inwoners van Akureyri vanaf de eerste nederzetting tot de moderne tijd (toegang niet inbegrepen).

Op 30km van Akureyri vindt u de turfboerderij van Laufás. De boerderij is sinds 1936 niet meer bewoond en herbergt tegenwoordig een collectie van huishoudelijke artikelen en landbouwwerktuigen die werden gebruikt aan het begin van de 20e eeuw (toegang niet inbegrepen).

 • Facultatieve excursie - Walvissafari
  Excursie Walvissafari U gaat mee op een boottocht vanuit het vissershaventje Hauganes. Er zal geprobeerd worden om zoveel mogelijk soorten walvissen te spotten. Tot de soorten die het meest gespot worden behoren oa dwergvinvis, de witte bek dolfijn en bruinvis. Regelmatig worden ook bultruggen, killer whales, orka's of blauwe vinvissen gespot. U krijgt een warm drankje aan boord.

  Duur: 2u30
  Prijs: op aanvraag

DAG 8: Akureyri – Dalvik – Siglufjördur -Akureyri (O)

Vandaag kan u het schiereiland Tröllaskagi verkennen. Tröllaskagi ligt tussen Skagafjordur en Eyjafjordur. Het is een doolhof van bergen, rivieren en gletsjers. Het bergachtige gebied is ideaal om te wandelen.

Vervolgens rijdt u via Dalvik naar Siglufjörður. Dit is een klein vissersstadje aan een smal fjord. Tot 1970 werd het de haring hoofdstad van het Noord Atlantische gebied genoemd. Er waren 10.000 man aan het werk in de haringverwerkingsindustrie. Tegenwoordig kan u er het haringmuseum bezoeken (toegang niet inbegrepen).

Hierna kan u kiezen om via dezelfde weg terug te keren naar Akureyri of om een langere weg te nemen langs Hofsos. In Hofsos bevindt zich het Immigratie center van IJsland, waar u het verhaal van de IJslanders die uit Noord Amerika geïmmigreerd zijn, terugvindt (toegang niet inbegrepen). Vervolgens kan u ook stoppen in Hólar. Dit is een klein dorpje maar historisch gezien zeer belangrijk. De eerste IJslandse bijbel werd er gedrukt en u vindt er de oudste stenen kerk van IJsland.

DAG 9: Akureyri – Glaumbær – Snæfellsnes (O)

n de ochtend keert u terug naar het zuiden. U rijdt door Skagafjördur, waar u IJslandse paarden kan zien in de weilanden. U kan het museum Glaumbær bezoeken. Het museum was vroeger een turfboerderij. De kamers zijn volledig ingericht zoals het er in de 18e eeuw uitzag.

Vervolgens rijdt u verder richting Stykkisholmur. U kan een pauze nemen in Hvammstangi waar er een zeehondencentrum is of u kan een omweg nemen naar Hvitserkur en Vatnsnes waar u een grote kans heeft om de zeehonden dicht bij de kust te zien. Onderweg kan u nog de Eiriksstadir Viking boerderij bezoeken.

Het strand van Djupalonssandur Snæfellsnes wordt soms het mini-IJsland genoemd, omdat hier veel landschappen terug te vinden zijn die ook her en der over het gehele eiland verspreid liggen

DAG 10: Snæfellsnes (O)

Vandaag verkent u heel de dag de Snæfellsnes gletsjer. We raden u aan om tegenwijzerzin te rijden vanuit Stykkisholmur naar Grundarfjordur, Ólafsvík en via de kleine vissersdorpjes naar het verste punt van de gletsjer.

We raden u ook aan om te stoppen aan het strand van Djupalonssandur, voordat u een stop maakt in Hellnar. In Hellnar kan u wandelen over lavavelden.

U rijdt op het einde van de dag weer naar Stykkisholmur voor een tweede overnachting.

DAG 11: Borgarfjörður - Thingvellir - Laugarvatn (O)

U vervolgt uw reis doorheen Borgarfjörður. Voor een mooie wandeling kan u gaan naar de Snorrastaðir boerderij waar u via een wandelpad tot aan de Eldborg vulkaan kan stappen. Heeft u hier minder zin in dan kan u in Borgarnes een cultureel bezoek brengen aan het 'Settlement center'.

U zet uw reis verder naar Reykholt, waar de 13-eeuwse auteur Snorri Sturluson ooit leefde. In dit stadje bevindt zich nog een oude waterbassin dat in de middeleeuwen gebruikt werd om zich in te wassen. Verder kan u nog de permanente tentoonstelling over Snorri Sturluson bezoeken (toegang niet inbegrepen).

De watervallen Hraunfossar en Barnafoss zijn zeker ook een omwegje waard.

Als laatste gaat u naar het Thingvellir natuurpark. Dit park is gekend voor zijn spectaculaire lavaformaties en is één van de weinige plaatsen in de wereld waar u kan zien hoe de tektonische platen van elkaar wegdrijven.

Dit Nationaal Park wordt tegenwoordig beschouwd als het belangrijkste park van heel IJsland. U maakt er een wandeling en al snel zal u merken dat dit park een natuurwonder is omwille van z'n geologische geschiedenis.

Het Thingvellir natuurpark is gekend voor zijn spectaculaire lavaformaties Gullfoss, één van de meest indrukwekkende watervallen in Europa

DAG 12: Gullfoss regio – Golden Circle - Reykjavik (O)

Vandaag gaat u naar Gullfoss, één van de meest indrukwekkende watervallen in Europa. U bezoekt ook de geiser die de naam "Geyser" draagt en die z'n naam gegeven heeft aan alle andere warmwaterbronnen die uitbarsten. U zal er o.a. ook één van de meeste actieve geisers kunnen bewonderen, namelijk de 'Strokkur' die tot 30 meter hoog kan spuiten.

In de late namiddag komt u aan in Reykjavik.

Opmerking

U kan kiezen om uw huurwagen in Reykjavik in te leveren of terug af te leveren op de luchthaven. Indien u uw huurwagen inlevert in Reykjavik, dan kan u op voorhand een Flybus transfer hotel – luchthaven reserveren (vaste busdienst die alle belangrijke hotels in het centrum bedient).

DAG 13: Reykjavik (O)

Vrije dag in Reykjavik, ideaal om aan wat shopping te doen of om de stad te verkennen. Reykjavik is de meest noordelijke hoofdstad van de wereld.

reykjavik centrum kaart

Indien u nog over uw huurwagen beschikt, kan u ervoor kiezen om naar de Esja berg te rijden voor een kort trektocht. Vanaf deze berg heeft u een mooi zicht op de stad. Een andere mogelijkheid is om het stadje Hveragerdi te bezoeken. Dit stadje ligt aan de rand van een zeer actief geothermisch gebied en is omgeven door hete bronnen. Op verschillende plaatsen in de stad komt de stoom uit de grond. Hveragerdi is bekend voor zijn serres die via de hete bronnen verwarmd worden.

Indien u dit wenst kan u ook nog een aantal facultatieve excursies bij reserveren:

 • Sightseeing tour in Reykjavik & omgeving
  Sightseeing tour in Reykjavik en omgeving Deze uitstap is de ideale manier om de hoofdstad te leren kennen. Een bus brengt u naar de hoogtepunten van Reykjavik en zijn omgeving en er worden interessante feiten en verhalen over de stad verteld. Zo bezoekt u de Perlan, een gebouw uit 6 watertanks met daar bovenop een glazen koepel en een 360° uitkijkplatform en restaurant, de Hallgrimskirkja kerk met zijn indrukwekkend pijporgel van 15m hoog en het parlementsgebouw op het Austervöllurplein.

  Duur 2u30
  Vertrek: zomer en winter, elke dag om 8u30
  Prijs: € 58,00/pers.
  12 tot 17 jaar: 50% korting, 0 tot 11 jaar: gratis

  U kan deze excursie ook combineren met de Golden Circle of met de Blue Lagoon. Prijzen op aanvraag, combinaties zijn altijd iets goedkoper.
 • Blue Lagoon
  Blue Lagoon De Blue Lagoon is IJslands populairste attractie waar u met een bus naartoe wordt gebracht. De Blue Lagoon is een natuurlijke thermale spa omgeven door lavalandschappen en stranden met zwart zand. Hier kan u genieten van de zwempartij van uw leven, in water van 39°C.

  Duur: zelf te bepalen
  Vertrek: zomer en winter, elke dag op verschillende tijdstippen
  Prijs: vanaf € 104,00/pers. (prijs afhankelijk van vraag en aanbod, dit kan per dag/uur van aankomst variëren)
  14 tot 15 jaar: € 65,00/pers.
  2 tot 13 jaar: gratis
  Prijs is inclusief inkomticket en de transfer heen en terug

  Deze excursie kan u ook combineren met 'Tocht door lavagrotten, thermen en watervallen' en 'Walvissafari' (mogelijk van maart tot oktober). Prijzen op aanvraag, combinaties zijn altijd iets goedkoper.

  De Blue Lagoon ligt vlakbij de luchthaven en kan u combineren met een (inbegrepen) transfer met de FlyBus vanuit de luchthaven. Prijzen op aanvraag.
 • Tocht met Icelandic Horses & Blue Lagoon
  Tocht met Icelandic Horses & Blue Lagoon Combineer 2 unieke uitstappen in 1. U begint met een tocht van 1u met typische IJslandse paarden.
  De Vikingen namen ze in de 9e eeuw mee vanuit Noorwegen en Schotland. Het is nog steeds het geliefde vervoermiddel van de IJslanders voor een rustig tochtje in de natuur.
  Nadien wordt u gebracht naar de Blue Lagoon. Dit is een natuurlijke thermale spa omgeven door lava landschappen en stranden met zwart zand.
  U kan kiezen met welke bus u naar Reykjavik wenst terug te keren.

  Duur: 7u
  Vertrek: dagelijks om 9u00 en 12u30
  Prijs: vanaf € 235,00/pers.
  14 tot 15 jaar: € 216,00/pers., 8 tot 13 jaar: € 81,00/pers.
  Prijs is inclusief inkomticket voor de Blue Lagoon
  Prijs afhankelijk van periode: laagseizoen van 01/01 tem 04/01, middenseizoen van 22/01 tem 31/03 en 01/09 tem 31/12, hoogseizoen van 01/06-31/08.
 • Walvissafari
  Walvissafari U gaat mee op een boottocht van 3u. Er zal geprobeerd worden om zoveel mogelijk soorten walvissen te spotten. Tot de soorten die het meest gespot worden behoren de dwergvinvis, de witte bek dolfijn en bruinvis. Regelmatig worden ook bultruggen, killer whales, orka's en blauwe vinvissen gespot. Tijdens de tocht worden ook verschillende lokale vogelsoorten gezien. Nadien krijgt u de mogelijkheid om de walvistentoonstelling te bezoeken.

  Duur: 3u
  Vertrek: dagelijks om 8u30 (maart - oktober), 12u30 (heel het jaar) en 16u30 (juni - augustus)
  Prijs: € 108,00/pers.
  7 tot 15 jaar: 50% korting, 0 tot 6 jaar: gratis

  Deze excursie kan u ook combineren met de Blue Lagoon (mogelijk maart-oktober) of met de Golden Circle (mogelijk maart-oktober).
  Prijzen op aanvraag.
 • Snorkelen in de Silfra kloof
  Snorkelen in de Silfra kloof De Silfra kloof, gelegen in het midden van het Thingvellir park, staat in de top 10 duikplaatsen ter wereld. Tijdens het snorkelen hebt u het gevoel dat u gewichtloos bent omdat u 100m omlaag kunt kijken doorheen het kristalheldere water. Bewonder de landschappen gevormd door vulkaanuitbarstingen. De kloof ligt op de scheiding tussen Europa en Amerika.

  Duur: 4u
  Vertrek: dagelijks om 9u of 11u in de winter, om 8u, 10u of 12u in de zomer
  Prijs: € 217,00/pers.
  Minimum deelnameleeftijd: 14 jaar en lichaamsgrootte 150cm.
  Droogpak en snorkelmateriaal zijn inbegrepen, enkel warme onderkledij en extra kledij te voorzien.
 • Tocht door lavagrotten, thermen en watervallen
  Tocht door lavagrotten, thermen en watervallen Deze tocht neemt u mee naar de magische onderwereld van de 1100 jaar oude lavagrot Víðgelmir. De grot is onder de Ijslanders gekend als de machtigste grot in Ijsland. Gerenommeerde gidsen leiden u door de tunnels en u zult versteld staan van de schoonheid ervan. Onderweg naar deze grot bezoekt u de krachtigste geiser in Europa, de Deildartunguhver. Daarnaast bezoekt u ook de prachtige Hraunfossar watervallen, een serie watervallen gevormd door riviertjes die uit het lavaveld stromen. Na het bezoek aan de grotten, bezoekt u ook nog de warmwaterbron van Húsafell, waar u kunt nagenieten in het zalig warme water.

  Duur: 10u30
  Vertrek: het ganse jaar
  Prijs: € 195,00/pers.
  9 tot 15 jaar: 50% korting
  4-8 jaar: gratis

  Deze excursie kan u ook combineren met de Blue Lagoon.
  Prijzen op aanvraag.
 • Air Tour - IJs en vuur
  Air Tour - IJs en vuur Deze onvergetelijke excursie toont u de prachtige natuur van IJsland. U vliegt over de wereldbekende gletsjer en vulkaan Eyjafjallajökull. U zal de gevolgen van de uitbarsting van deze vulkaan in 2010 kunnen waarnemen. Vervolgens ziet u ook de Hekla vulkaan, Thingvellir natuurpark, Geysir, Gullfoss waterval, Thorsmork en Landmannalaugar.

  Duur: 1u15 à 1u45
  Vertrek: elke weekdag om 10u00 en 13u00,
  zaterdag en zondag om 12u30 en 15u30
  Prijs: € 435,00/pers.
  Prijs kinderen tem 14 jaar: € 200,00/kind

Facultatieve lunch en diner.

Dag 14: REYKJAVIK - KEFLAVIK - BRUSSEL

Rit met de huurwagen of met de Flybus transfer (mits transfer) naar de luchthaven van Keflavik voor de terugvlucht naar Brussel of Amsterdam.

Tip

Dit programma is een voorbeeldprogramma gebaseerd op standaard logies met eigen sanitair en ontbijt. Op bepaalde locaties kunnen ook logies van een hogere categorie voorgesteld worden.

Verleng uw verblijf in Reykjavik of onderweg met extra nachten. Prijzen te verkrijgen op eenvoudige aanvraag.

Sterke punten

• Uw huurwagen = uw vrijheid

• Complete rondreisformule met alle hoogtepunten langs de kust en stukjes van het binnenland

• Meest geboekte Fly & Drive formule van de lente tot de herfst

• Programma op basis van kamer met ontbijt

 

14-daagse Fly & Drive

14-daagse Fly & Drive formule langs de kust
Klik op de kaart voor een grotere versie.


In de kijker

Mini-expeditie naar Spitsbergen met Dixie Dansercoer AANRADER
2 dagen initiatie in Nieuwpoort + 9 dagen mini-expeditie in Spitsbergen

Antarctica 2020 expeditiecruise AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 4 tot 17 februari 2020

Wintertrip naar Spitsbergen AANRADER
8-daagse Nederlandstalig begeleide kennismaking, van 17 tot 24 maart 2019

Japan - Cultuur, traditie en innovatie AANRADER
16-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, van 29 september tot 14 oktober 2019

Kamchatka - Beren, zalmen en vulkanen AANRADER
11-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 24 juli en 1 september 2019

Zuid-Afrika Odyssee AANRADER
15-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 12 mei en 12 oktober 2019

Vietnam en Cambodja AANRADER
18-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, van 8 tot 25 november 2019

Kroatië - Cruise langs de Dalmatische kust AANRADER
11-daagse Nederlandstalig begeleide cruise, afreis op 18 mei 2019

Markiezen en Frans-Polynesië AANRADER
17-daagse Nederlandstalig begeleide eilandcruise, vertrek op 23 juli 2019

Albanië, Kosovo en Noord-Macedonië met Griekenland AANRADER
12-daagse Nederlandstalig begeleide cultuurrreis, van 15 tot 26 juni 2019

Puglia - In de hak van de laars van Italië AANRADER
8-daagse Nederlandstalig begeleide cultuurreis, vertrek op 6 juni 2019

Noord-India en Rajasthan AANRADER
16-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, vertrek op 22 november 2019

Kazachstan - Prachtige natuur en bruisende steden AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, vertrek op 22 mei 2019

Ontdekking van Lapland - Shortbreak AANRADER
5-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrekken van 22 december 2018 tot 8 april 2019

Wildernislodge Avonturenweek AANRADER
8-daags programma in kleine Nederlandstalige groep, vertrek op 10 februari en 3 maart 2019

Wildernislodge Avonturenweek (Actief) AANRADER
8-daags programma in Nederlandstalige groep, vertrek op 30 december 2018, 3, 17 en 24 februari 2019

Bergen, eilanden en noorderlicht AANRADER
8-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 3 of 10 maart 2019

Ontdekking van Lapland - Weekendbreak AANRADER
4-daags individueel programma, vertrek op 14 februari en 7 maart 2019

Rust en natuur Avonturenweek in Fins Lapland AANRADER
8-daags individueel programma, vertrek op zaterdag en zondag van 25 november 2018 tot 7 april 2019

Ruka Avonturenweek AANRADER
8-daags individueel programma, vertrek op zondag tussen 2 december 2019 en 7 april 2019

Avonturenweek Tropisch Lapland AANRADER
8-daags individueel programma, vertrek op zaterdag en zondag van 25 november 2018 tot 7 april 2019

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons ook op Pinterest - facebook.com/AsteriaExpeditions

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent