Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en individuele reizen buiten het gewone

14-daags Fly & Drive programma

Ijsland Fly & Drive - Op ontdekking langs de kust | 14 dagen

14-daags Fly & Drive programma, dagelijks vertrek van 1 mei tot 15 september 2023

Bekijk de prijzen van dit programma

Dag 1: KEFLAVIK - BLUE LAGOON -SELLFOSS REGIO | 130km

Vertrek kort na de middag naar de luchthaven van Keflavik, de internationale luchthaven van IJsland en vlakbij Reykjavik gelegen. Pickup van uw huurwagen.

Ophalen van uw huurwagen. Vandaag staat een rit van zo'n 160km op het programma.

Blue Lagoon, IJslands populairste attractie Eyrarbakki met zijn authentieke huisjes

Uw eerste stop is de Blue Lagoon, IJslands populairste attractie. Deze natuurlijke thermale spa is omgeven door lava landschappen en stranden met zwart zand.
Hier kan u genieten van de zwempartij van uw leven.

Facultatieve excursie

 • Blue Lagoon
  Facultatieve excursie: Blue Lagoon Kom helemaal tot rust in de thermale baden van de Blue Lagoon. Tijdens de zomermaanden is een reservatie vooraf aangeraden. De huur van een handdoek, Silica-modder gezichtsmasker en een drankje zijn inbegrepen.

  Duur: zelf te bepalen
  Richtprijzen: € 70,00/volw.,
  € 55,00/kind 14 tem 15 jaar, gratis voor kinderen < 14 jaar in het gezelschap van een volwassene. De prijs is afhankelijk van vraag en aanbod, dit kan per dag of uur variëren.

U rijdt onmiddellijk in zuidelijke richting naar het vissersstadje Grindavik. Onderweg bezoekt u het geothermische gebied van Krysuvik. Het gebied bestaat uit verschillende geothermische velden, waaronder Seltun. De vulkanische grond van Seltun heeft een groene, rode en gele kleur.

De naast elkaar gelegen dorpen Eyrarbakki en Stokkeyri zijn de moeite waard. Eyrarbakki was de belangrijkste zuidelijke haven en ruilcentrum van IJsland. U kan er nog authentieke huisjes bezichtigen.

Overnachting in een hotel in de buurt van Selfoss.

Opmerking:

U kan er ook voor kiezen om de Blue Lagoon over te slaan of later te bezoeken vanuit Reykjavik.

Dag 2: SELFOSS - ZUIDKUST - VIK | 130km (O)

De zuidelijke kust wordt gevolgd tot u aankomt bij de Seljalandsfosswaterval, waar u zich achter de reusachtige muur van water kan begeven.

Facultatieve excursie

 • Superjeeptour Thorsmork - The Valley of Thor
  Facultatieve excursie: Superjeeptour Thorsmork - The Valley of Thor Tijdens deze excursie door Thorsmork met een speciaal uitgeruste Superjeep worden rivieren overgestoken en kan u een blik werpen op de gekende Eyjafjallajokull-vulkaan. Er wordt gereden tot aan de Stakkholtsgja- canyon, waar u een stuk kunt wandelen. Verder worden ook heel wat andere gletsjers, watervallen en valleien bezocht. De ervaren gids/chauffeur geeft u onderweg informatie over deze unieke regio. De excursie gaat door in kleinschalig gezelschap.  

  Duur: 4 à 6u
  Prijs: € 299,00/volw., € 179,00/kind (6 tot 11 jaar)

U reist verder naar Skógar. Skógar ligt tussen de Mýrdalsjökull- en Eyjafjallajökull-gletsjers en is bekend door zijn volksmuseum en de Skógafoss-waterval.

De Seljalandsfosswaterval, waar u zich achter de reusachtige muur van water kan begeven Nadien kan u nog wandelen op het zwarte strand van Reynisfjara langs basalt zuilen en grotten

Uw volgende stop is Dyrhólaey, waar u op zoek kan gaan naar de papegaaiduikers tussen de kliffen. Deze plaats is tot eind juni afgesloten voor bezoekers, zodat de zeevogels kunnen broeden. Nadien kan u Vik bezoeken of wandelen op het zwarte strand van Reynisfjara langs basaltzuilen en -grotten.

Op het einde van de dag rijdt u naar de regio van Vik, waar u zal overnachten.

Facultatieve excursies

 • Icelandic Lava Show
  Facultatieve excursie - Icelandic Lava Show Tijdens deze bijzondere presentatie komt u alles te weten over de werking van de vele vulkanen die IJsland rijk is. Na een boeiende uiteenzetting ervaart u het hoogtepunt van deze show: de lavastroom. Hier maakt men namelijk zelf lava. U kan er met eigen ogen een echte lavastroom bewonderen en de enorme hitte voelen. Een unieke ervaring!

  Duur:50min.
  Prijs: € 41,00/volw., € 24,00/kind (2 tot 12 jaar)
 • Bezoek aan de Vestmanneilanden
  Facultatieve excursie - Bezoek aan de Vestmanneilanden Tussen Hvolsvöllur en Vik kan u aan de zuidkust tijdens de zomermaanden ook een ferry nemen naar de Vestmanneilanden. U vertrek naar de haven van Landeyjahöfn waar u de ferry kan nemen. De overtocht duurt ongeveer een half uur. U kunt het eiland Heimaey te voet verkennen. Dit is het enige eiland van deze eilandengroep dat bewoond is. Het eiland werd bekend nadat een vulkaan uitbarstte in 1973 en de helft met as bedekte. Tijdens deze uitbarsting is de Eldfell-vulkaan ontstaan.

  U kan een wandeling maken naar Eldfell of het museum Eldheimar bezoeken. Het museum ligt bij een van de huizen die met as bedekt is (ingang tot museum niet inbegrepen). U heeft ook de mogelijkheid om een boottocht te maken rond het eiland (niet inbegrepen). In de late middag neemt u de ferry terug naar het vasteland.

  U heeft minstens een halve dag nodig om dit eiland te bezoeken. Wenst u veel te wandelen, dan raden wij aan om er een volledige dag door te brengen. In dat geval raden wij u aan om een extra nacht bij te boeken te Hvolsvöllur of Vík zodat er voldoende tijd overblijft om andere bezienswaardigheden aan de zuidkust te bezoeken. Prijs te verkrijgen op eenvoudige aanvraag. De ferrydienst is vooral operationeel in het zomerseizoen. In de winterperiode vaart de ferry vaak niet. 

Dag 3: VIK - OMGEVING JÖKULSÁRLÓN | 170km (O)

Na het ontbijt wordt de rondreis verdergezet naar het Skaftafell National Park. Dit park is onderdeel van het Vatnajökull National Park.

U kan een wandeltocht maken naar Svartifoss. Deze waterval is omgeven door kolommen van zwart basalt, vandaar de naam 'zwarte waterval'. U kan ook naar de top van de Kristínartindar wandelen, waar u een adembenemend zicht hebt op de gletsjers en de rest van het park.

Svartifoss, omgeven door kolommen van zwart basalt, vandaar de naam Het kleinere nabijgelegen gletsjermeer Fjallsárlón

Facultatieve excursie

 • Gletsjerwandeling in Skaftafell National Park
  Facultatieve excursie - Gletsjerwandeling in Skaftafell National Park Deze wandeling is een zeer diverse excursie. U ontmoet uw ervaren gletsjergids bij het Skatafell National Park. Van hieruit vertrekt u richting Falljökull via een afwisselend landschap van de zachte vegetatie van Skaftafell naar de indrukwekkende berglandschappen aan de rand van de Vatnajökull-gletsjer. De rit duurt ongeveer een kwartier waarna er een half uur omhoog wordt gewandeld naar Falljökull. Terwijl de gids een woordje uitleg geeft over de gletsjers en het landschap, wordt u voorzien van stijgijzers en kunt u van start!

  Duur: 3u30
  Vertrek: om 10u00, 11u20, 13u00 en 14u20
  Richtprijs: € 85,00/volw., € 65,00/kind (8 tot 12 jaar)
  Minimumleeftijd: 8 jaar

Vervolgens rijdt u door naar het Jökulsárlon-gletsjermeer, waar u een boottocht kunt maken met een amfibievoertuig of zodiac. Onderweg kunt u ook een stop maken aan het kleindere nabijgelegen Fjallsárlón-gletsjermeer.

Facultatieve excursie

 • Cruise op het Jökulsárlón-gletsjermeer
  Facultatieve excursie: Bootocht op het Jökulsárlón-gletsjermeerMaak een cruise op het spectaculaire gletsjermeer van IJsland. Het meer wordt elk jaar groter door de fotogenieke ijsblokken die afbrokkelen van Europa's grootste gletsjer, de Vatnajökull. Deze ijsbergen drijven geleidelijk naar de oceaan, die slechts een kilometer verder ligt. De excursie is mogelijk met een amfibievoertuig of met een zodiac, waarmee u dichter bij de gletsjer kan komen.

  Boottocht met een amfibievoertuig
  Duur: 35 min.
  Vertrek: diverse vertrekken
  Prijs: € 49,00/volw., € 25,00/kind (6 tot 12 jaar), kinderen < 5 jaar: gratis

  Cruise met een zodiac
  Duur: 1u
  Vertrek: om 10u00, 11u20, 13u00 en 14u20
  Prijs: € 97,00/volw., € 49,00/kind (10 tot 12 jaar)
  Minimumleeftijd: 10 jaar

Dag 4: OMGEVING JÖKULSÁRLÓN - FÁSKRÚÐSFJÖRÐUR | 307km (O)

Vandaag rijdt u door de oostelijke fjorden van IJsland langs de pittoreske vissersdorpjes en de bergen. U passeert Djúpivogur en Breiddalsvík, waar u nog oude gebouwen vindt uit de tijd dat de Denen de handel op IJsland domineerden (1788 tot 1920).

In Stödvarfjördur kunt u de bekende steen collectie van Petra bezoeken (toegang niet-inbegrepen). Petra verzamelt deze prachtige minerale stenen al van jongs af aan. De verzameling trekt duizenden bezoekers.

U overnacht in Egilsstaðir, de belangrijkste stad van het oosten van IJsland. De stad ligt vlak aan de oevers van het Lögurinnmeer.

Dag 5: FÁSKRÚÐSFJÖRÐUR - ÁSBYRGI - MYVATN | 410km (O)

U volgt de hoofdweg doorheen de hooglanden van Oost-IJsland.

Onderweg kan u een omweg nemen naar Mödrudalur, een van de meest afgezonderde boerderijen van IJsland. U vindt er een ouderwets café. Als u deze omweg maakt, raden we aan om terug te keren via dezelfde weg en dan weer de hoofdweg te volgen richting Myvatn.

In Mödrudalur vindt u een van de meest afgezonderde boerderijen van IJsland De volgende stop is de waterval Dettifoss

De volgende stop is Dettifoss. Met zijn 44m breedte en 100m hoogte, is dit de krachtigste waterval van Europa.

Vervolgens rijdt u in noordelijke richting naar de kust van het Tjörnes schiereiland, waar u talloze vogelsoorten kan spotten. U maakt een stop in Ásbyrgi, een 4 km lange kloof in de vorm van een hoefijzer. Volgens een legende zou de kloof zijn vorm gekregen hebben door het achtpotige paard van de god Odin.

Op het einde van de dag komt u toe in het charmante stadje Húsavík. U overnacht in de regio van Húsavík of Myvatn.

Dag 6: MYVATN | 50km (O)

Volledige dag verkenning van de regio rond het meer Myvatn, letterlijk vertaald als muggenmeer. In het meer zouden 35 verschillende soorten muggen leven. Dit gebied is een paradijs voor natuur- en vogelliefhebbers.

U rijdt naar de Krafla-vulkaan. Deze was het laatst actief in 1724. Dan is ook de Víti-krater ontstaan. Víti is tegenwoordig gevuld met blauwgroen water. Het kratermeer is 30m breed en heeft steile randen. Vanaf Víti heeft u een fantastisch zicht over Leirhnjúkur. Het gebied werd in 1984 overspoeld met lava, die na 20 jaar nog steeds warm is.

Myvatn, letterlijk vertaald als muggenmeer omdat hier zo'n 35 verschillende soorten muggen leven De Krafla vulkaan was het laatst actief in 1724 en toen is ook de Víti vulkaankrater ontstaan

Dimmuborgir is een natuurreservaat met grillige rotsformaties uit vulkanisch gesteente. Deze natuurverschijnselen hebben de naam Dimmuborgir ('donkere burchten') aan het reservaat gegeven. Vlakbij ligt de Hverfjall-krater, die u kan beklimmen, en de Skútustadir-pseudokrater .

Facultatieve excursie

 • De natuurlijke warmwaterbaden van Myvatn
  Facultatieve excursie: Natuurlijke warmwaterbaden in Myvatn Kom helemaal tot rust in het warmwaterbad van Myvatn. U kijkt uit op de prachtige omgeving. Het water heeft een andere tint blauw dan de Blue Lagoon en over het algemeen is het er minder druk. Des te meer reden om hier te ontspannen. De huur van een handdoek is inbegrepen.

  Duur: zelf te bepalen
  Prijs: € 51,00/volw., € 28,00/kind(13 tem 15 jaar), gratis voor kinderen < 13 ja0000000000000000000000ar

Dag 7: MYVATN - AKUREYRI | 92 km (O)

Vandaag vertrekt u naar de hoofdstad van het noorden: Akureyri. Deze stad is gekend voor zijn typische houten huisjes, de botanisch tuin en de indrukwekkende kerk.

U kunt ervoor kiezen om een ommetje te rijden richting Húsavik. Dit kleine stadje is populair omwille van de vele mogelijkheden om van hieruit deel te nemen aan een walvissafari.

Facultatieve excursie

 • Walvissafari met RIB-boot vanuit Húsavik
  Facultatieve excursie: Walvissafari met RIB-boot vanuit Húsavik U gaat mee op een boottocht vanuit het vissershaventje Hauganes. Er zal geprobeerd worden om zoveel mogelijk soorten walvissen te spotten. Tot de soorten die het meest gespot worden behoren oa. de dwergvinvis, dolfijn en bruinvis. Regelmatig worden ook bultruggen, orka's en blauwe vinvissen gespot. U krijgt een warm drankje aan boord.

  Duur: 2u30
  Prijs: € 150,00/pers., € 105,00/kind (8 tem 12 jaar)

Volledig vrije dag in Akureyri.

U kan opteren om het schiereiland Tröllaskagi te verkennen. Tröllaskagi ligt tussen Skagafjordur en Eyjafjordur. Het is een doolhof van bergen, rivieren en aantal gletsjers. Het bergachtige gebied is ideaal om te wandelen.

Siglufjörður is een klein vissersstadje aan een smalle fjord. Tot 1970 werd het de haring hoofdstad van het Noord Atlantische gebied genoemd. Er waren 10 000 man aan het werk in de haringverwerkingsindustrie. Tegenwoordig kan u er het haringmuseum bezoeken.

Dit gebied kunt u ook later op de reis nog verkennen.

Facultatieve excursie

 • Walvissafari
  Facultatieve excursie: Walvissafari U gaat mee op een boottocht vanuit het vissershaventje Hauganes. Er zal geprobeerd worden om zoveel mogelijk soorten walvissen te spotten. Freqeuent worden de Dwergvinvis, Witsnuitdolfijn en Rondsnuitdolfijn gespot. Regelmatig worden ook Bultruggen, Orka’s of Blauwe Vinvissen gezien. U krijgt een warm drankje aan boord.

  Duur: 2u30
  Prijs: € 84,00/pers., € 42,00/kind (7 tem 15 jaar)

Dag 8: AKUREYRI - DALVIK - SIGLUFJÖRDUR - AKUREYRI (300 km) (O)

Vandaag kan u het schiereiland Tröllaskagi verkennen. Tröllaskagi ligt tussen Skagafjordur en Eyjafjordur. Het is een doolhof van bergen, rivieren en gletsjers. Het bergachtige gebied is ideaal om te wandelen.

Vervolgens rijdt u via Dalvik naar Siglufjörður. Dit is een klein vissersstadje aan een smal fjord. Tot 1970 werd het de haring hoofdstad van het Noord Atlantische gebied genoemd. Er waren 10.000 man aan het werk in de haringverwerkingsindustrie. Tegenwoordig kan u er het haringmuseum bezoeken (toegang niet inbegrepen).

Hierna kan u kiezen om via dezelfde weg terug te keren naar Akureyri of om een langere weg te nemen langs Hofsos. In Hofsos bevindt zich het Immigratie center van IJsland, waar u het verhaal van de IJslanders die uit Noord Amerika geïmmigreerd zijn, terugvindt (toegang niet inbegrepen). Vervolgens kan u ook stoppen in Hólar. Dit is een klein dorpje maar historisch gezien zeer belangrijk. De eerste IJslandse bijbel werd er gedrukt en u vindt er de oudste stenen kerk van IJsland.

Dag 9: AKUREYRI - GLAUMBÆR - SNÆFELLSNES (330 km) (O)

n de ochtend keert u terug naar het zuiden. U rijdt door Skagafjördur, waar u IJslandse paarden kan zien in de weilanden. U kan het museum Glaumbær bezoeken. Het museum was vroeger een turfboerderij. De kamers zijn volledig ingericht zoals het er in de 18e eeuw uitzag.

Vervolgens rijdt u verder richting Stykkisholmur. U kan een pauze nemen in Hvammstangi waar er een zeehondencentrum is of u kan een omweg nemen naar Hvitserkur en Vatnsnes waar u een grote kans heeft om de zeehonden dicht bij de kust te zien. Onderweg kan u nog de Eiriksstadir Viking boerderij bezoeken.

Het strand van Djupalonssandur Snæfellsnes wordt soms het mini-IJsland genoemd, omdat hier veel landschappen terug te vinden zijn die ook her en der over het gehele eiland verspreid liggen

Dag 10: SNÆFELLSNES (380 km) (O)

Vandaag verkent u de Snæfellsnes-gletsjer. We raden aan om tegenwijzerzin te rijden vanuit Stykkisholmur naar Grundarfjordur, Ólafsvík en via de kleine vissersdorpjes naar het verste punt van de gletsjer.

U rijdt langs de gekende en fotogenieke Kirkjufell. U kunt er een stop maken en tot aan de kleine waterval wandelen. De locatie was één van de filmsets voor de serie ‘Game of Thrones’.

Verder passeert u de Saxhóll-krater. Deze uitgedoofde krater kunt u gemakkelijk beklimmen door middel van een aangelegde trap. Bovenop de krater heeft u een prachtig zicht op de omgeving.

We raden u ook aan om te stoppen aan het strand van Djupalonssandur (Pebble Beach), voordat u verder rijdt naar het Snæfellsjökull Visitor Center in Hellnar. Van hieruit kunt u een wandeling maken richting de basalten rotstoppen van Londrangar. Wie minder zin heeft om te wandelen, kan ook dichter bij Londrangar parkeren.

Arnarstapi is eveens een stop waard. Vanaf het standbeeld van de trol Bárður Snæfellsás kunt u wandelen langs de kust en de talrijke basaltformaties bewonderen.

Op het einde van de dag rijdt u terug naar Reykholt voor een tweede overnachting.

Dag 11: BORGARFJÖRÐUR - THINGVELLIR - LAUGARVATN (220 km) (O)

Indien gewenst, kunt u vanaf deze locatie ook deelnemen aan een unieke excursie naar Langjökull-gletsjer.

Facultatieve excursie

 • Into the glacier
  Facultatieve excursie: Into the glacier Tijdens deze excursie ontdekt u de tweede grootste gletsjer van IJsland van binnenuit. Onder begeleiding van een ervaren Engelstalige gids, rijdt u per monstertruck naar de Langjökull- gletsjer. Hier betreedt u de door de mens gemaakte tunnel, de grootste ter wereld. De gids neemt u mee op ontdekking doorheen de tunnels met onder andere een stop in de kapel. De wandeling doorheen de tunnels duurt ongeveer 1u.

  Duur: 3u30
  Prijs: € 156,00/pers., € 80,00/kind (0 tem 15 jaar)

U zet uw reis verder naar Reykholt, waar de 13-eeuwse auteur Snorri Sturluson ooit leefde. In dit stadje bevindt zich nog een oude waterbassin dat in de middeleeuwen gebruikt werd om zich in te wassen. Verder kan u nog de permanente tentoonstelling over Snorri Sturluson bezoeken (toegang niet inbegrepen).

De watervallen Hraunfossar en Barnafoss zijn zeker ook een omwegje waard.

Het Thingvellir natuurpark is gekend voor zijn spectaculaire lavaformaties Gullfoss, een van de meest indrukwekkende watervallen in Europa

Als laatste gaat u naar het Thingvellir natuurpark. Dit park is gekend voor zijn spectaculaire lavaformaties en is een van de weinige plaatsen in de wereld waar u kan zien hoe de tektonische platen van elkaar wegdrijven.

Dit Nationaal Park wordt tegenwoordig beschouwd als het belangrijkste park van heel IJsland. U maakt er een wandeling en al snel zal u merken dat dit park een natuurwonder is omwille van z'n geologische geschiedenis.

Dag 12: GULLFOSS REGIO - GOLDEN CIRCLE - REYKJAVIK (170 km) (O)

Vandaag gaat u naar Gullfoss, een van de meest indrukwekkende watervallen in Europa. U bezoekt ook de geiser die de naam Geysir. Van deze warmwaterbron is het alombekende woord geiser afkomstig. U zal er o.a. ook een van de meeste actieve geisers kunnen bewonderen: de 'Strokkur' die tot 30 m hoog spuit.

Facultatieve excursie

 • Secret Lagoon
  Facultatieve excursie: Secret Lagoon In de Golden Circle regio bevinden zich de thermale baden van Secret Lagoon. De Secret Lagoon was al geopend in 1891 en is daarmee het oudste buitenbad van IJsland. Deze thermale baden waren lange tijd een geheime locatie onder de locals en zijn ook nu nog minder gekend. Bijgevolg is het er meestal ook iets rustiger dan in de Blue Lagoon.

  Duur: zelf te bepalen
  Prijs: € 25,00/pers. of 18,00/pers. boven de 67 jaar.
  Gratis voor kinderen tot 14 jaar begeleid door volwassenen.

In de late namiddag komt u aan in Reykjavik.

Opmerking

U kan kiezen om uw huurwagen in Reykjavik in te leveren of terug af te leveren op de luchthaven. Indien u uw huurwagen inlevert in Reykjavik, dan kan u op voorhand een Flybus transfer hotel-luchthaven reserveren (vaste busdienst die alle belangrijke hotels in het centrum bedient). Er kan een one way toeslag worden aangerekend.

Dag 13: REYKJAVIK (O)

Vrije dag in Reykjavik, ideaal om aan wat shopping te doen of om de stad te verkennen. Reykjavik is de meest noordelijke hoofdstad van de wereld.

reykjavik centrum kaart

Indien u nog over uw huurwagen beschikt, kan u ervoor kiezen om naar de Esja berg te rijden voor een kort trektocht. Vanaf deze berg heeft u een mooi zicht op de stad. Een andere mogelijkheid is om het stadje Hveragerdi te bezoeken. Dit stadje ligt aan de rand van een zeer actief geothermisch gebied en is omgeven door hete bronnen. Op verschillende plaatsen in de stad komt de stoom uit de grond. Hveragerdi is bekend voor zijn serres die via de hete bronnen verwarmd worden.

Facultatieve excursies

 • Sky Lagoon - NIEUW
  Facultatieve excursie: Secret Lagoon In de omgeving van Reykjavik is het nieuwe Sky Lagoon gevestigd. Deze zalige thermale baden bieden werkelijk een fantastische beleving. U kunt er niet enkel genieten van het heerlijke warme water in een unieke setting. U neemt er ook deel aan het 7-stappen ritueel, met onder andere een sauna met prachtig uitzicht, stoomcabine, neveldouche, scrub…

  Duur: zelf te bepalen
  Richtprijs: Vanaf € 65,00/pers., 35/kind (12 tem 14 jaar)
  Prijzen variëren naargelang vraag & aanbod
 • Walvissafari
  Facultatieve excursie: Secret Lagoon U gaat mee op een boottocht van 3 uur. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk walvissoorten te spotten. Tot de mmestvoorkomende soorten behoren Dwergvinvis, Witsnuitdolfijn en Rondsnuitdolfijn. Regelmatig worden ook Bultruggen, Orka’s en Blauwe Vinvissen gespot vanop het schhip. Tijdens de cruise kan u ook verschillende vogelsoorten observeren en fotograferen. Achteraf krijgt u de mogelijkheid om de walvistentoonstelling te bezoeken.

  Duur: 3u
  Vertrek: dagelijks om 9u00 (maart-oktober), 13u00 (heel het jaar), 10u00 - 17u00 (mei-september) of 14u00 (juni-augustus)
  Prijs: Vanaf € 117,00/pers., 60,00/kind (7 tem 15 jaar),
  gratis voor kinderen onder de 6 jaar

Facultatieve lunch en diner.

Dag 14: REYKJAVIK - KEFLAVIK - BRUSSEL (O)

Rit met de huurwagen of met de Flybus transfer (mits transfer) naar de luchthaven van Keflavik voor de terugvlucht naar Brussel of Amsterdam.

Dit programma is een voorbeeldprogramma gebaseerd op standaard logies met eigen sanitair en ontbijt. Op bepaalde locaties kunnen ook logies van een hogere categorie voorgesteld worden. De voorgestelde routes kunnen wijzigen naargelang de keuze van de hotels, maar zijn wel gelijkaardig. Verleng uw verblijf in Reykjavik of onderweg met extra nachten. Prijzen zijn te verkrijgen op aanvraag.

Sterke punten

• Uw huurwagen = uw vrijheid

• Complete rondreisformule met alle hoogtepunten langs de kust en stukjes van het binnenland

• Meest geboekte Fly & Drive formule van de lente tot de herfst

• Programma op basis van kamer met ontbijt

 

14-daagse Fly & Drive

14-daagse Fly & Drive formule langs de kust
Klik op de kaart voor een grotere versie.


In de kijker

Noordoost-Groenland 2023 met Île de France AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 27 augustus tot 9 september 2023

Egypte - Once-in-a-lifetime cruise op de Nijl AANRADER
18-daagse begeleide culturele cruise, vertrek op 18 september 2023

Parma & Milaan - Kunst, cultuur & gastronomie AANRADER
6-daagse begeleide cultuurreis, vertrek op 16 juni 2023

Verenigde Arabische Emiraten & Oman AANRADER
11-daage begeleide groepsreis, vertrek op 3 november 2023

Botswana - Botswana onder canvas AANRADER
13-daagse Nederlandstalig begeleide safari met mobiele tent, vertrek op 24 september 2023

Veelzijdig Vietnam en mysterieus Cambodja AANRADER
18-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, afreis op 11 november 2023

Zuid-Korea - Land van de kalme morgen AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, vertrek op 30 september 2023

Markiezen en Frans-Polynesië AANRADER
16-daagse Nederlandstalig begeleide eilandencruise, vertrek op 21 september 2023

Ontdekking van Lapland - Shortbreak AANRADER
5-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, diverse vertrekken van op 23 december 2023 tot 17 maart 2024

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons Instagram - instagram.com/asteria_expeditions/

Volg ons ook op Pinterest - pinterest.com/asteriaexpedit/

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent