Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en reizen buiten het gewone

Vroegboekacties Winters Lapland 2021-2022

Droomt u er al langer van om Winters Lapland eens in al zijn pracht te ontdekken?
Wenst u eens rustig te verblijven in een gezellige chalet middenin de natuur of heeft u het graag wat actiever?
Maak dan gebruik van onze diverse vroegboekacties en maak uw droom waar.

Hoe vroeger u reserveert, hoe groter de kans dat u vluchtplaatsen heeft in de goedkoopste prijsklasses.
Controleer ook zeker onze pagina met laatste beschikbaarheden Winters Lapland of kom langs op één van onze gratis infosessies

Algemene vroegboekactie geldig tot 1 oktober 2021

  • € 25,00 korting per volwassene en € 12,50 per kind
    op alle begeleide reizen en individuele programma's (niet geldig op verblijfsformules)

LAAGSTEPRIJSGARANTIE & GRATIS OMRUILGARANTIE

Tot het verschijnen van onze brochure Winters Lapland (juni) geniet u van de laagsteprijsgarantie. Indien de basisprijs bij het verschijnen van de brochure lager ligt dan wat u betaald heeft, dan wordt uw bestelbon aangepast. Mocht de basisprijs hoger liggen, dan behoudt u uiteraard uw huidige prijs.

Indien u een Nederlandstalige groepsreis naar Winters Lapland heeft gereserveerd (of een individueel programma met rechtstreekse vlucht (geen à la carte), dan kan u, dankzij onze gratis omruilgarantie, tot dan nog altijd kosteloos omboeken naar een andere groepsreis of resp. ander individueel programma uit ons aanbod naar Winters Lapland 2021/2022.

Extra vroegboekvoordelen *

* extra kortingen bovenop de algemene vroegboekactie tot 1/10/21

Ontdekking van Lapland Shortbreak

Ontdekking van Lapland Avonturenweek - 5 dagen
Dit programma is de weekvariant van bovenstaand shortbreak programma. Bij dit programma zijn volgende extra's voorzien: extra sneeuwscootertocht, langere huskysafari, langere sneeuwschoen-wandeling en een extra themadiner. Tijdens dit programma beschikt u over iets meer tijd. Ideaal als u wil skiën, langlaufen, wandelen of een daguitstap wil maken naar Rovaniemi (Arktikum Museum en Santa Claus Village)

Extra vroegboekkorting van € 50,00 per volwassene en € 25,00 per kind met vertrek op 25/12, 02/01, 09/01, 23/01 en 27/02. Personen in een single kamer ontvangen € 100,00 korting i.p.v. € 50,00. Geldig voor alle reservaties tot 1/07 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria chartervlucht.

Ruka Avonturenweek

Ruka Avonturenweek - 8 dagen
In de streek van Ruka vindt u een van de mooiste natuurgebieden terug van gans Noord-Scandinavië. U verblijft de volledige week in of rond het gezellige skidorpje van Ruka. U heeft er de keuze om te verblijven in een hotel aan de voet van de skipistes, een luxe boetiekhotel op de skipiste, een glazen villa of in een eigen (luxe) chalet met haard en sauna aan de rand van het dorpje. Tijdens een goed gevulde week komen alle typische activiteiten zoals een huskytocht, sneeuwscootersafari en een ritje met een rendierslede aan bod. U heeft zelf de mogelijkheid om te overnachten in een sneeuwiglo.

Extra vroegboekkorting van € 25,00 per volwassene en € 12,50 per kind met vertrek op 30/01, 13/02 of 20/02. Geldig voor alle reservaties tot 01/07 en in combinatie met een rechtstreekse Asteria chartervlucht.

Rust en natuur Avonturenweek

Weekendbreaks Winters Lapland -4 dagen
Korte maar goed gevulde shortbreaks naar Winters Lapland tegen een scherpe prijs. Maximale tijd ter plaatse dankzij de rechtstreekse vluchten en gunstige vluchturen. Ideaal voor een romantisch weekendje weg of een verlengd weekend vol actie en avontuur. Logies mogelijk op basis van hotels, chalets, lodges, glazen iglo's én ijshotels. Ontdek hier al onze weekendbreaks.

Extra € 25,00 vroegboekkorting per volwassene of € 12,50 per kind op een geselecteerde programma's * met vertrek op 03/02, 10/02 en 17/02. Geldig voor alle reservaties tot 01/07 en in combinatie met een Asteria chartervlucht.

* Bear's Lodge weekendbreak, Snow Village weekendbreak, Harriniva/Jeris Noorderlichtweekend, Northern Lights Village Weekendbreak, Lapland de Luxe weekendbreak, Ontdekking van Lapland weekendbreak, Jeris weekendbreak, Ultiem Lapland weekendbreak en Lake Lodge weekendbreak.
Niet geldig voor verblijfsformules.

Rust en natuur Short Break

Verblijfsformule Chalets Levi - 8 dagen
Nabij het gezellige skidorp van Levi kan u verblijven in een gezellige en typische chalet. Deze chalets zijn allemaal in een rustige en groene omgeving gelegen in de rand van het dorpje. In uw chalet vindt u alle faciliteiten terug voor een gezellige verblijf in familieverband of in een kleine groep. U kan uw programma vervolledigen door een aantal typische Laplandexcursies of een partijtje skiën in het wintersportgebied van Levi.

Twee gratis skipassen (weekpas Levi, key-card niet inbegrepen) per chalet bij reservaties tot 01/10.

Ontdek Snow Village

Ontdek Snow Village - 5 dagen
Korte maar goed gevulde shortbreaks naar Winters Lapland tegen een scherpe prijs. Maximale tijd ter plaatse dankzij de rechtstreekse vluchten en gunstige vluchturen. Ideaal voor een romantisch weekendje weg of een verlengd weekend vol actie en avontuur. Logies mogelijk op basis van hotels, chalets, lodges, glazen iglo's én ijshotels. Ontdek hier al onze weekendbreaks.

Waardebon van € 10,00 voor het restaurant (zoals dranken) per boeking en 1 extra dag gratis gebruik van sneeuwschoenen bij reservaties tot 01/07.

Snow Village Avonturenweek

Snow Village Avonturenweek - 8 dagen
Het Snow Village is één van de mooiste sneeuw- en ijshotels van Lapland. In een kader van ijskunst en prachtige natuur verblijft u gedurende een volledige week in en rond dit ijshotel. Ondertussen geniet u van een afwisselend voordeelpakket met tal van leuke excursies en uitstappen.

Waardebon van € 10,00 voor het restaurant (zoals dranken) per boeking en 2 extra dagen gratis gebruik van sneeuwschoenen bij reservaties tot 01/07.

Extra vroegboekvoordelen

Gratis vervoer van skimateriaal tijdens Asteria chartervluchten

Gratis vervoer van uw skimateriaal
met onze rechtstreekse chartervluchten

Levi en Ruka zijn ongetwijfeld de mooiste en gezelligste dorpjes van Fins Lapland. Zij zijn ook een van de weinige skidorpjes waar de skipistes tot aan de dorpskern zelf komen. Ruil uw klassieke skivakantie in voor een aantal dagen ski in Lapland gecombineerd met typische activiteiten zoals een sneeuwscootertocht of een huskysafari. Of waarom geen bezoek aan het Snow Village met een diner in het Ice Restaurant? Bespaar en neem gratis uw eigen skimateriaal mee met onze rechtstreekse vluchten.

Gratis vervoer van skimateriaal bij reservatie van een van onze programma's met als vluchtbestemming Kittilä of Kuusamo. Maak een keuze uit onze begeleide groepsreizen, individuele programma's of onze voordelige verblijfsformules met verblijf in Levi of Ruka.
Per vlucht zijn maar een maximaal aantal stuks skimateriaal toegelaten. Indien u uw skimateriaal wenst mee te nemen, dan dient dit bij reservatie te worden vermeld. Op de luchthaven kan u geen skimateriaal inchecken als dit niet bij reservatie is opgegeven en door Asteria Expeditions is bevestigd op uw bestelbon.
Enkel geldig indien zowel de heen- als terugvlucht met een Asteria Expeditions chartervlucht wordt uitgevoerd. Combinaties mogelijk in 8, 5 of 4 dagen.

Opmerkingen

  • Wij behouden het recht om deze pagina aan te passen, de vermelde voordelen enkel geldig zo lang ze hier vermeld worden.
  • De voordelen zijn enkel van toepassingen op onze standaardprogramma's en vervallen indien u wijzigingen/aanpassingen aan het programma vraagt
  • De voordelen vervallen niet wanneer u extra nachten bijboekt zoals vermeld in de prijstabellen.
  • Alleen geldig voor volbetalende passagiers, onder één reserveringsnummer.
  • Het voordeel kan niet in geld worden uitbetaald en is op basis van beschikbaarheid.
  • Extra activiteiten kunnen ook vooraf gereserveerd worden.

Reservatie & informatie

Meer informatie en/of reserveren kan via deze website, per e-mail naar info@asteriaexpeditions.be,
telefonisch op 050/33 25 10 of via uw reisagent.Met steun van
Met steun van Interreg Nord en Visit Arctic Europe

In de kijker

Noordoost-Groenland met Île de France AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 30 augustus tot 12 september 2022

Bilbao - Architectuur & gastronomie AANRADER
5-daagse begeleide cultuurreis, vertrek op 12 september 2021

Stedenbezoeken en cruise Sint-Petersburg tot Moskou AANRADER
12-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, vertrek op 4 september 2022

Ierland - Schatkist vol verbluffende natuurpracht AANRADER
8-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, vertrek op 19 juli 2021

Portugal - Porto en de Douro-vallei AANRADER
8-daags individueel programma, dagelijks vertrek van 1 juli tem 31 augustus 2021

Kroatië - Dubrovnik Riviera AANRADER
8-daags individueel programma, dagelijks vertrek van 3 juli tem 29 september 2021

Italië - Puglia, de Italiaanse laars AANRADER
8-daags individueel programma, dagelijks vertrek van 1 juli tem 14 oktober 2021

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons Instagram - instagram.com/asteria_expeditions/

Volg ons ook op Pinterest - pinterest.com/asteriaexpedit/

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent