Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en individuele reizen buiten het gewone

8-daags zomerprogramma

Magische Lofoten met de Noordkaap | 8 dagen

8-daags individueel programma, dagelijks vertrek tussen 1 april en 31 oktober 2023

Bekijk de prijzen van dit programma

Dag 1: BRUSSEL - OSLO - BODØ - SVOLVAER (D)

Vertrek in de loop van voormiddag vanuit Brussel naar de lokale luchthaven van Svolvær met overstap te Oslo en Bodø.

Aankomst in de late namiddag en transfer naar uw verblijfslocatie, gelegen op een eilandje net voor het stadje Svolvær.

U verblijft op een klein eiland dat deel uitmaakt van het stadje Svolvaer Eén van de hoogtepunten van de reis: een overnachting in een rorbu

Rechtstreekse vlucht vanuit Oslo naar Svolvær

Op sommige data kan er ook rechtstreeks gevlogen worden op Svolvær vanuit Oslo. Indien u van deze ochtendvlucht gebruik wil maken; dient u extra nacht(en) te voordien in Oslo. Zo kan u 2 nachten in Oslo verblijven en zo een leuke citytrip toevoegen aan uw programma. Prijs te verkrijgen op aanvraag.

Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld een overnachting in een rorbu, een typisch vissershuisje aan de rand van het water. Deze rorbus deden in het verleden dienst als tijdelijke slaapplaats voor de vissers die tijdens de winter naar dit gebied kwamen om op kabeljauw te vissen. Tegenwoordig zijn vele van deze rorbus omgebouwd en aangepast waardoor u er in alle comfort en gezelligheid kan logeren.

3-gangen diner in een lokaal restaurant.

Dag 2: SVOLVAER (O)

Ontbijt in het nabijgelegen restaurant.

De Lofoten hebben elk seizoen wel iets unieks en wondermoois te bieden. Is het nu de sneeuw en het Noorderlicht in de winter, de kabeljauw die aan het drogen is in de lente, de middernachtzon in de zomer of de wondermooie herfstkleuren?
Elk seizoen is er anders en een bezoek op zich waard.

In de Lofoten is elk seizoen anders en een bezoek op zich waard Typische voor de streek: drogen van kabeljauw in open lucht

Natuur- en cultuurliefhebbers komen hier gegarandeerd aan hun trekken. Doordat ieder seizoen hier anders is, vormde deze regio een grote inspiratiebron voor artiesten, schrijvers en kunstenaars. Getuige hiervan zijn de vele musea en kunstgalerijen die u hier terugvindt. Niet voor niets wordt dit gebied door Unesco als uniek bestempeld. 1000 foto's geven nog maar een glimp van al het moois dat u hier kan beleven.

U kan uw verblijf in de Lofoten vervolledigen met een aantal facultatieve excursies zoals kajakken, wandelen, zeerarendsafari, walvissafari. Vanaf september kan u er noorderlichtcentra bezoeken. U kan vooraf ook een huurwagen boeken om zelf de streek te verkennen.

Facultatieve excursies

 • Wandelen en abseilen in de bergen
  Facultatief - Wandelen in de bergen Onder leiding van een professionele gids maakt u een mooie maar actieve wandeling in de natuur. Het hoogtepunt van de excursie is ongetwijfeld het abseilen van een 20m hoge rotswand. U wordt hiervoor van de nodige uitleg door een professionele gids en materiaal voorzien. Warme kledij, regenjas, handschoenen, pet, zonnebril, camera, rugzak met water/snacks en goede wandelschoenen zijn aangeraden.

  Duur: 4u
  Periode: mei - september
  Prijs: € 95,00/pers
  Opmerkingen: minstens 2 deelnemers, niet geschikt voor kleine kinderen.
  Om deel te nemen moet u over een huurwagen beschikken. De rit naar deze locatie duurt 1u. De excursie kan gecombineerd worden met een halve dag kajakken aan de voordeelprijs van € 140,00/pers.
 • RIB Safari naar de Trollfjord
  Facultatief - RIB Safari naar de Trollfjord Met snelle boten (RIB's) vaart u naar de Trollfjord waar u zeearenden kan observeren. Onderweg maakt u kennis met de typische kust-landschappen van de Lofoten en ontmoet u diverse vogelsoorten.

  Duur: 2u
  Prijs: € 110,00/pers. en € 75,00/kind (4 tem 11 jaar)
  Opmerking: minstens 4 deelnemers
 • Zeekajakken
  Facultatief - Zeekajakken Onder leiding van een professionele gids ontdekt u de Lofoten vanop het water. De locatie van de tocht wordt bepaald door de klimaat- en zeeomstandigheden. Deze excursie is geschikt voor sportievelingen.
  Tijdens deze tocht maakt u op een leuke manier kennis met de Lofoten vanaf het water. Materiaal inbegrepen. Warme kledij, regenjas, handschoenen, pet, zonnebril, camera, rugzak met water/snacks en goede wandelschoenen zijn aangeraden.

  Duur: 3u30 (halve dag) of 7u (volledige dag)
  Prijs: € 80,00/pers. voor een halve dag en
  € 140,00/pers. voor een volledige dag
  Opmerkingen: minstens 2 deelnemers
  Om deel te nemen moet u over een huurwagen beschikken. De rit naar deze locatie duurt 1u. De excursie kan gecombineerd worden met een halve dag wandelen en abseilen aan de voordeelprijs van € 140,00/pers.
 • Vissen in de Lofoten
  Facultatief - Vissen in de Lofoten Onder leiding van een professionele gids gaat u varen en vissen in de buurt van de Lofoten. U hoeft hiervoor geen ervaring te hebben. Transfers en materiaal inbegrepen.

  Duur: 3u
  Periode: september-april
  Prijs: vanaf € 80,00/pers.
  Opmerking: minimum 1 deelnemer
 • Lofoten te paard (dag- of avondtocht)
  Facultatief - Lofoten te paard (dag- of avondtocht) Maak een rit langs de zandstranden van de Lofoten en geniet van prachtige uitzichten. De tocht wordt aangepast in functie van de groep. U kan ook deelnemen aan een avondtocht om te genieten van de middernachtzon. Vanaf september kan u tijdens een avondtocht het noorderlicht spotten. Niet vergeten: warme kledij en schoenen en camera. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en personen van > 110 kg.

  Korte tocht (geschikt voor beginners en gevorderden)
  Duur: 1u30
  Periode: april - oktober, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 100,00/pers.

  Halve dagtocht (geschikt voor gevorderden)
  Duur: 3u30
  Periode: april - oktober, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 170,00/pers.

  Dagtocht (geschikt voor gevorderden)
  Duur: 6u
  Periode: april - oktober, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 230,00/pers.

  Avondtocht - middernachtszon (geschikt voor beginners en gevorderden)
  Duur: 2u
  Periode: mei - augustus, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 120,00/pers.

  Avondtocht - noorderlicht (geschikt voor beginners en gevorderden)
  Duur: 2u
  Periode: september-april, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 12,00/pers.

  Om deel te nemen moet u over een huurwagen beschikken. De rit naar deze locatie duurt 45 min .
 • Beklimming van de Svolværgeita
  Facultatief - Beklimming van de Svolværgeita Beklimming van de legendarische Svolværgeita. Deze piek, beter bekend als 'de geit' is hét landschapkenmerk in Svolvær, hoofdstad van de Lofoten.
  De naam komt van 2 granieten rotsblokken die op de top uitsteken.
  Er zijn 4 klimroutes, gaande van gemakkelijk tot zwaar.
  Een professionele gids begeleidt en voorziet u van veiligheidsmateriaal.

  Duur: 4u
  Prijs: op aanvraag
  Opmerking: minimum 2 personen
 • Bezoek aan een noorderlichtcentrum
  Fcultatief - Bezoek aan een noorderlichtcentrum Kom alles te weten over het noorderlicht met een bezoek aan een gespecialiseerd centrum. In dit kleine maar uiterst interessante onderzoekscentrum wordt het noorderlicht bestudeert en krijgt u er een lezing over dit unieke fenomeen aan de hand van divers beeldmateriaal. U heeft ook de mogelijkheid om uw gsm nummer op te geven waardoor u een hele week lang verwittigd wordt indien het noorderlicht zich voordoet.

  Duur: 4u30
  Data: september - april
  Prijs: € 50,00/pers.
  Transfers niet inbegrepen, een huurwagen is aangeraden
 • Walvissafari Andenes
  Facultatief - Walvissafari Andenes Vanuit Andenes vertrekken in de zomermaanden diverse walvissafari's. Eerst krijgt u een korte rondleiding in het Whale Center waar u alles te weten komt over de walvissoorten die hier wat noordelijker leven in de oceaan. Vervolgens maakt u een boottocht van 3u. Aan boord worden warme dranken en een soeplunch aangeboden. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.
  De meeste tochten gaan door in het Noors of Engels maar op bepaalde data zijn Nederlandstalige en/of Franstalige natuurgidsen aanwezig. Indien er uitzonderlijk geen walvissen worden gespot of als de boot niet kan uitvaren door het weer, dan heeft u een 'whale guarantee'. Hiermee kan u later deelnemen aan een nieuwe walvissafari of wordt het gedeelte van de boottocht terugbetaald.

  Duur: 5u
  Periode: mei - september
  Prijs: € 125,00/volw., € 90,00/kind (5-13 jaar)
  Opmerkingen: tijdens de zomermaanden zijn er vaak afvaarten in de voor- en namiddag. Om aan deze excursie deel te nemen, moet u over een huurwagen beschikken. De rit naar Andenes duurt 3u. Onderweg kan u aan sightseeing doen en de prachtige Vesterålen eilandengroep ontdekken.
 • Verblijf op de Vesterålen - Walvissafari
  Fcultatief - Verblijf op de Vesterålen met een walvissafari U kan het programma ook verlengen door een extra nacht toe te voegen te Andenes (Vesterålen). Vanuit Andenes vertrekken dagelijks de walvissafaris. Zo kan u de Norway Scenic Route ontdekken langs de westkust van het eiland Andøya en heeft u extra tijd om wandelingen te maken. U dient hiervoor wel over een huurwagen te beschikken.

  Prijzen Hotel Marena***: € 88,00/pers./nacht (periode mei tem september) of € 84,00/pers./nacht(overige maanden).
  Single supplement: € 124,00/kamer/nacht

Facultatieve lunch en diner.

Dag 3: SVOLVAER (O)

Ontbijt in het nabijgelegen restaurant, gevolgd door een vrije dag.

Reserveer een huurwagen en ga op ontdekkingstocht

Neem een huurwagen voor 1 of 2 dagen en ga zelf op ontdekkingstocht. Ontdek de mooiste plaatsjes van de Lofoten. Zo kan u op 1 dag 's morgens het Lofotr Viking Museum in Borg bezoeken, ondergebracht in een typische longhouse van 83 m die behoorde tot 1 van de belangrijkste Vikings uit deze regio. Na de middag kan u naar Nusfjord rijden. Dit was ooit een van de belangrijkste visserdorpjes in de Lofoten. Nog altijd is het een van de beste bewaarde en mooiste van de Lofoten. Tijdens deze uitstappen zal u versteld staan van de wondermooie landschappen die de Lofoten kenmerken.

Facultatieve lunch en diner.

Dag 4: SVOLVAER (O)

Ontbijt in het nabijgelegen restaurant, gevolgd door een vrije dag.

Facultatieve lunch en diner.

In de loop van de avond meert het schip van de Hurtigruten aan in Svolvær en wordt u met een transfer naar de kade gebracht. Het schip vertrekt vervolgens in noordwaartse richting en u vaart de Trollfjord en de mooie eilandenarchipel van Vesterålen voorbij. Deze bootreis met de Hurtigruten brengt u langsheen de mooie kustlijn van Noord-Noorwegen met zijn prachtige fauna en flora. Bovendien gebeurt het ook regelmatig dat u vanaf september 's het noorderlicht goed kan waarnemen vanaf het schip.

Deze cruise brengt u langsheen de mooie kustlijn van Noord-Noorwegen met zijn prachtige fauna en flora U vaart de Trollfjord en de mooie eilandenarchipel van Vesterålen voorbij

Overnachting aan boord van de Hurtigruten.

Dag 5: TROMSØ (O)

Ontbijt aan boord. Vandaag kan u genieten van een vrije voormiddag en facultatieve lunch.

Aankomst in Tromsø, voorzien kort na de middag. Uw hotel is gelegen vlak aan de aanlegsteigers en gemakkelijk te voet te bereiken.

De geschiedenis van Tromsø gaat terug tot aan de Middeleeuwen. De stad was vroeger vooral gekend als vissershaven en handelspost door zijn beschermde ligging. Het is een fascinerende stad, gekend voor zijn Arctische kathedraal en interessante musea zoals het Polar Museum. Verder vindt u hier ook tal van shoppingmogelijkheden, levendige cafeetjes en veel meer.

In de vooravond vetrekt het schip opnieuw in noordwaartse richting.

Diner en overnachting aan boord.

Tromsø was in de Middeleeuwen vooral gekend als vissershaven en handelspost door zijn beschermde liggingHammersfest is de meest noordelijke stad van Noorwegen

Dag 6: TROMSØ - HAMMERFEST - HONNINGSVÅG (O + D)

Ontbijt aan boord.

Vroege vogels kunnen in Hammerfest kort van boord gaan voor een bezoekje (facultatief) aan de meest noordelijke stad van Noorwegen.

Facultatieve lunch.

Later in de voormiddag meert het schip aan in Honningsvåg, waar een bezoek gebracht wordt aan de Noordkaap. In een van de meest Noordelijke stadjes van Noorwegen, Honningsvåg, legt de Hurtigruten enkele uren aan.

Honningsvåg is de noordelijkste stad van het Europese vasteland De Noordkaap, het meest noordelijke punt van Europa

Hierdoor is er voldoende tijd om een facultatief bezoek te brengen naar Noordkaap , het meest noordelijke punt van Europa vanwaar u weidse uitzichten heeft op de Arctische Oceaan. Hier bevindt zich een bezoekerscentrum met videopresentaties en een postkantoor waar u een kaartje kan versturen met een originele poststempel (duur: 3u).

Facultatieve excursie

 • Bezoek aan de Noordkaap
  Facultatief - Bezoek aan de Noordkaap Vandaag steekt u 71° Noorderbreedte over, iets wat slechts weinigen kunnen zeggen. Geniet van het prachtige Arctische landschappen op weg naar de Noordkaap, het noordelijkste punt op het Europese continent.

  De Noordkaap is gelegen in de regio Finnmark, de meest noordelijke regio van Noorwegen waar nog veel Sámi leven. Hier overlappen de Russische en Finse cultuur elkaar. In de zomer is het mogelijk om kuddes van grazende rendieren en samitenten te zien, terwijl in de winter de bus vaak achter een sneeuwruimer moet rijden om deze wereldbekende klif te bereiken.

  Het plateau van de Noordkaap plateau stijgt verticaal 305 m op vanuit de koude Arctische Oceaan. Hier bevindt zich ook een bezoekerscentrum met videopresentaties en een postkantoor waar u een kaartje kan versturen met een originele poststempel. Vanaf de symbolische wereldbol kunt u genieten van weidse uitzichten op de Arctische Oceaan.

  Duur: 3u
  Periode: gans het jaar
  Prijs: vanaf € 195,00/volw. en € 146,00/kind (4 tem 15 jaar)
  Opmerkingen:
  Voorzie warme kledij die tegen de wind beschermd en comfortabele schoenen. Transfer per bus. Er zijn geen maaltijden voorzien.

Vervolgens wordt de boottocht verdergezet richting Kjøllefjord en Mehamn. Kjølleforjd is een oude handelspost en vissershaven waar u o.a. de stenen Sami kerk kan bewonderen bij het binnenvaren van de haven. De volgende halte is Mehamn, een ander typisch vissersdorpje waar kort aangemeerd wordt.

Tenslotte vaart het schip verder naar de eindbestemming Kirkenes, een dorpje met 4.000 inwoners. Het is gekend voor zijn ligging vlakbij de Russische grens en de Barentszzee.

Diner en overnachting aan boord.

Dag 7: HONNINGSVÅG - KIRKENES (O)

Ontbijt aan boord.

Bij aankomst in Kirkenes wordt u naar uw hotel gebracht.

U kan uw programma vervolledigen met facultatieve excursies om zo Kirkenes en omgeving beter te leren kennen. Zo kan u er met husky's gaan wandelen, king crabs gaan vangen of het 'Snowhotel Kirkenes 365' gaan bezoeken.

Het Snowhotel van Kirkenes biedt, dankzij een ingenieus koelsysteem, ook de mogelijkheid aan om tijdens de zomermaanden te overnachten in een Ice Room.

Facultatieve excursies

 • Bezoek aan de Andersgrotta
  Facultatief - Bezoek aan de Andersgrotta
  Kirkenes was een van de steden die tijdens de Tweede Wereldoorlog frequent gebombardeerd werd omwille van zijn strategische ligging. Vlakbij het centrum van Kirkenes ligt de 'Andersgrotta', een ondergronds complex en schuiloord tijdens de bombardementen. U kan het complex bezoeken en er een leerrijke film bekijken.

  Duur: 45 min.
  Periode: het jaar rond
  Prijs: € 20,00/pers. (enkel vanaf 12 jaar)
 • Wandelen met huskies
  Facultatief - Wandelen met huskies Samen met een lieve husky maakt u een aangename wandeling in de bergen en heuvels rond Kirkenes. Onderweg kan u genieten van spectaculaire landschappen en kan u eventueel ook bessen plukken.

  Duur: 2u00, transfers niet inbegrepen
  Periode: 20 mei tem 15 oktober
  Prijs: € 90,00/volw. of € 45,00/kind (7 tem 11 jaar)
  Vertrek: vrijwel dagelijks om 13u00
  Transfers inbegrepen, vertrek op 13u00
 • Trainingssessie met husky's
  Facultatief - Trainingssessie met husky's Neem deel aan een wintertraining met de husky's. U neemt plaats in een speciaal ontworpen karretje en u maakt samen met de honden en een gids (bestuurder) een tocht in de natuur.

  Duur: 2u
  Periode: van 20 mei t.e.m. 30 juni en van 1 september t.e.m. 15 oktober
  Vertrek: vrijwel dagelijks om 13u00
  Prijs: € 90,00/volw., € 30,00/kind (7 tem 11 jaar)
  Transfers inbegrepen
 • King crab safari
  Facultatief - King crab safariKing crabs zijn een echte delicatesse in deze streek van Noorwegen. Met een RIB boot wordt in een fjord op zoek gegaan naar de beste locaties om king crabs te vangen. De rode koningskrab kan tot 2 m groot en 15 kg zwaar worden. U kan meehelpen om een aantal kooien met king crabs op te halen. Nadien gaat u aan land en kan u deze delicatesse proeven. Een onvergetelijke en culinaire ervaring.

  Duur: 3u, transfers inbegrepen
  Periode: van 21 mei t.e.m. 30 november
  Vertrek: vrijwel dagelijks op diverse tijdstippen
  Prijs: € 170,00/volw. of € 85,00/kind (7 tem 11 jaar)
 • Vissen in de Barentszzee
  Excursie - Vissen in de Barentszzee Met een lokale visser vaart u naar de Barentszzee. De visser zal u er de technieken van het vissen aanleren. Hierna is aan u om te proberen een vis aan de haak te slaan. Visgerief, reddingsvest en picknick lunch zijn inbegrepen.

  Duur: 4u00
  Vertrek: vrijwel dagelijks vanuit het centrum van Kirkeness om 13u00
  Prijs: € 180,00/pers.
  Minimumleeftijd: 7 jaar, transfers inbegrepen
 • Bezoek aan het Kirkenes Snowhotel met diner
  Excursie - Bezoek aan het Kirkenes Snowhotel met diner Ontdek de kunst van sneeuw en ijs tijdens een bezoek aan het Snowhotel Kirkenes. U geniet er ook van een welkomstdrankje en een heerlijk 3-gangen diner. Dankzij het project 'Snowhotel Kirkenes 365' kan u nu het jaar rond dit sneeuw- en ijshotel bezoeken.

  Duur: 4u
  Periode: vrijwel dagelijks
  Prijs: € 120,00/volw., € 60,00/kind (4 tem 11 jaar)
  Minimumleeftijd: 7 jaar, transfers inbegrepen
 • Bezoek aan het Kirkenes Snowhotel met diner
  Excursie - Bezoek aan het Kirkenes Snowhotel met diner U kan uw hotelovernachting in Kirkenes ook omruilen voor een overnachting in het SnowHotel Kirkenes. Het SnowHotel wordt elk jaar opnieuw opgebouwd en omvat een 14-tal Ice Rooms. Voor families zijn ook grotere familiekamers beschikbaar. U slaapt er in een thermische slaapzak waarin u zeker geen kou zal vatten. 's Avonds geniet u er van een heerlijk 3-gangen diner en 's morgens van een lekker ontbijt.

  Duur: 12u
  Periode: mei - november
  Prijs: op aanvraag
  Transfers inbegrepen
 • Aurora Express
  Excursie -Aurora Express Vanaf september is het in Kirkenes 's avonds donker genoeg om het noorderlicht te kunnen spotten. Samen met een ervaren gids gaat u per minibus op zoek naar de beste en donkerste plaatsen om het noorderlicht te kunnen spotten als het zich voordoet.

  Duur: 2u30
  Periode: van 1 september tot 15 april
  Prijs: € 100,00/volw., € 50,00/kind (4 tem 11 jaar)
  Transfers inbegrepen

Facultatief diner. In uw hotel en in het centrum van Kirkenes vindt u voldoende mogelijkheden terug.

Winteractiviteiten tijdens de maand april

Tot 15 april kan er in Kirkenes deelgenomen aan winteractiviteiten zoals een sneeuwscootersafari, huskytocht, bezoek en/of overnachting aan het Kirkenes SnowHotel… Prijzen en mogelijkheden te verkrijgen op aanvraag.

Dag 8: KIRKENES - OSLO - BRUSSEL (O)

Scandinavisch ontbijtbuffet, gevolgd door check-out.

Transfer in loop van de voormiddag naar de luchthaven van Kirkenes voor de terugvlucht naar Brussel met overstap te Oslo.

Tips

Verleng uw verblijf op de Lofoten met extra nachten of een verblijf op de Vesterålen (in combinatie met de walvissafari).
Dit programma kan ook in omgekeerde volgorde afgelegd worden met start in Kirkenes en einde op de Lofoten.

Sterke punten

• De Lofoten eilandengroep met een verblijf in een typische rorbu

• Vervolledig uw programma op de Lofoten met facultatieve excursies: zeearendsafari in de Trollfjord, fototrips, zeekajakken, fietstochten, walvissen spotten, paardrijden,...

• Bootreis aan boord van de Hurtigruten langs de noorse kust en fjorden

• Tromsø, Parijs van het Hoge Noorden

• Bezoek aan de Noordkaap - Facultatief

• King crab safari en proeven nabij de Russische grens te Kirkenes - Facultatief

• Beleef de middernachtzon vanaf mei tot augustus

• Beleef het noorderlicht vanaf september

 

Magische Lofoten met de Noordkaap

8-daags programma Lofoten met Tromsø - zomer
Klik op de kaart voor een grotere versie.


In de kijker

Noordoost-Groenland 2023 met Île de France AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 27 augustus tot 9 september 2023

Egypte - Once-in-a-lifetime cruise op de Nijl AANRADER
18-daagse begeleide culturele cruise, vertrek op 18 september 2023

Parma & Milaan - Kunst, cultuur & gastronomie AANRADER
6-daagse begeleide cultuurreis, vertrek op 16 juni 2023

Verenigde Arabische Emiraten & Oman AANRADER
11-daage begeleide groepsreis, vertrek op 3 november 2023

Botswana - Botswana onder canvas AANRADER
13-daagse Nederlandstalig begeleide safari met mobiele tent, vertrek op 24 september 2023

Veelzijdig Vietnam en mysterieus Cambodja AANRADER
18-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, afreis op 11 november 2023

Zuid-Korea - Land van de kalme morgen AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, vertrek op 30 september 2023

Markiezen en Frans-Polynesië AANRADER
16-daagse Nederlandstalig begeleide eilandencruise, vertrek op 21 september 2023

Ontdekking van Lapland - Shortbreak AANRADER
5-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, diverse vertrekken van op 23 december 2023 tot 17 maart 2024

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons Instagram - instagram.com/asteria_expeditions/

Volg ons ook op Pinterest - pinterest.com/asteriaexpedit/

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent