Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en individuele reizen buiten het gewone

7-daags programma

Noors Lapland: Magische Lofoten & Tromsø | 7 dagen

7-daags individueel programma, dagelijks vertrek van 1 september 2022 tot 30 april 2023

Bekijk de prijzen van dit programma

Dag 1: BRUSSEL - OSLO - BODØ - SVOLVAER (D)

Vertrek in de loop van voormiddag vanuit Brussel naar de lokale luchthaven van Svolvær met overstap te Oslo en Bodø. Aankomst in de late namiddag en transfer naar uw verblijfslocatie, gelegen op een klein eiland net voor het stadje Svolvær.

U verblijft op een klein eiland dat deel uitmaakt van het stadje Svolvaer Een van de hoogtepunten van de reis: een overnachting in een rorbu

Een van de hoogtepunten van een Noorwegen reis is ongetwijfeld een overnachting in een rorbu, een typisch vissershuisje aan de rand van het water. Deze rorbus deden in het verleden dienst als tijdelijke slaapplaats voor de vissers die tijdens de winter naar dit gebied kwamen om op kabeljauw te vissen. Tegenwoordig zijn vele van deze rorbus omgebouwd en aangepast waardoor u er in alle comfort en gezelligheid kan logeren.

3-gangen diner in een lokaal restaurant.

Dag 2: SVOLVAER (O)

Ontbijt in het nabijgelegen restaurant.

Winter, lente, zomer of herfst? De Lofoten hebben elk seizoen wel iets unieks en wondermoois te bieden. Is het nu de sneeuw en het Noorderlicht in de winter, de kabeljauw die aan het drogen is in de lente, de middernachtzon in de zomer of de wondermooie herfstkleuren? Elk seizoen is er anders en een bezoek op zich waard.

In de Lofoten is elk seizoen anders en een bezoek op zich waard Typische voor de streek: drogen van kabeljauw in open lucht

Hier komt de natuur- en cultuurliefhebber volop aan z'n trekken. Doordat ieder seizoen er anders is, is dit gebied een grote inspiratiebron voor diverse artiesten, schrijvers en kunstenaars. Getuige hiervan zijn de vele musea en kunstgalerijen die u er terugvindt. Niet voor niets wordt dit gebied door Unesco als uniek bestempeld. 1000 foto's geven nog maar een glimps van al het moois dat u hier kan beleven. De Lofoten hebben in de wintermaanden een relatief mild klimaat vergeleken met andere gebieden op dezelfde breedtegraad. Dit komt door de invloed van de warme Golfstroom. De gemiddelde dagtemperatuur in de koudste maand januari bedraagt -1°C wat relatief warm is. Hierdoor zijn de wegen in dit gebied, mede door aangepaste winterbanden, best goed berijdbaar.

U kan u verblijf in de Lofoten vervolledigen met een aantal facultatieve excursies of u kan op voorhand een huurwagen boeken om zelf de streek te verkennen.

Facultatieve excursies herfst/winter

 • Kajakken op zee
  Kajakken op zee Onder leiding van een professionele gids ontdekt u de Lofoten vanop het water. De locatie van de tocht wordt bepaald door de klimaat- en zeeomstandigheden. Deze excursie is geschikt voor sportievelingen.
  Tijdens deze tocht maakt u op een leuke manier kennis met de Lofoten vanaf het water. Transfers en materiaal inbegrepen. Warme kledij is aangeraden.

  Duur: 4u (halve dag)
  Data: september - april
  Prijs: € 145,00/pers.
  Minimum 2 deelnemers, niet geschikt voor kinderen
 • RIB Safari naar de Trollfjord
  RIB Safari naar de Trollfjord Met snelle boten (RIB's) vaart u naar de Trollfjord waar u zeearenden kan observeren. Onderweg maakt u kennis met de typische kust-landschappen van de Lofoten en ontmoet u diverse vogelsoorten.

  Duur: 1,5 à 2u
  Data: gans het jaar (diverse afvaarten)
  Prijzen: € 110,00/pers., € 75,00/kind(8 tem 11 jaar)
  Minimum 4 deelnemers
  Opmerking: voor afvaarten van 22/12 tem 01/01 geldt een supplement van
  € 30,00/pers.
 • Sneeuwschoenwandeling
  Sneeuwschoenwandeling Onder leiding van een professionele gids maakt u een mooie en rustige sneeuwschoenwandeling. Transfers en sneeuwschoenmateriaal inbegrepen. Niet geschikt voor kleine kinderen. Warme kledij en goede wandelschoenen zijn aangeraden.

  Duur: 3u
  Data: december - april
  Prijs: € 140,00/pers.
  Transfers en materiaal inbegrepen
  Minimum 2, maximum 15 deelnemers
 • Wandeling in de bergen
  Wandeling in de bergen Onder leiding van een professionele gids maakt u een mooie maar actieve wandeling in de omgeving van Svolvær. Tijdens de wandeling wordt een relatief steile berg beklommen en eenmaal op de top zal u beloond worden met een spectaculair uitzicht. Niet geschikt voor kleine kinderen. Warme kledij, rugzak met water/snacks en goede wandelschoenen aangeraden.

  Duur: 4u
  Data: september - november
  Prijs: € 135,00/pers.
  Minimum 2, maximum 15 deelnemers
 • Fototour Lofoten
  Fototour Lofoten Een lokale chauffeur rijdt samen met u een halve dag rond op de Lofoten en zal halt houden bij de mooiste locaties om foto's te nemen. Onderweg kan u foto's nemen van historische vissersdorpjes, witte zandstranden, bergen en de grillige kustlijn.

  Duur: 3u30
  Data: september - maart, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 150,00/pers.
  Transfers en materiaal inbegrepen
  Minimum 2, maximum 15 deelnemers
 • Noorderlicht fototour
  Noorderlicht foto tour Een lokale chauffeur/gids gaat met u 's avonds op zoek naar de beste plaatsjes om noorderlicht te observeren ver weg van alle kunstlicht. Hij/zij zal u de basis-technieken aanleren om goede foto's te nemen. Het noorderlicht is een natuurfenomeen en er kan geen garantie gegeven worden. De lokale gids houdt wel rekening met de voorspellingen van het weer en noorderlicht, maar deze zijn maar enkele dagen voordien concreet in te schatten.

  Niet vergeten: warme kledij, fotocamera, eventueel statief en extra batterijen.

  Duur: 4u
  Data: september - maart, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 160,00/pers.
  Minimum 2, maximum 7 deelnemers
 • Exclusieve Noorderlicht fototour
  Exclusieve Noorderlicht fototour Een professionele gids en -fotograaf neemt u mee in klein gezelschap voor een absolute jacht op het noorderlicht. Bereid u voor op een lange nacht want vaak keert deze fotograaf niet terug vooraleer hij het noorderlicht gespot heeft. Hij houdt rekening met de weersvoorspellingen en brengt u naar zijn favoriete en beste plaatsjes.

  Hij zal u de basistechnieken aanleren om goede foto’s in deze omstandighede, te nemen. Het noorderlicht is een natuurfenomeen en een garantie tot het zien van het noorderlicht kan nooit gegeven worden.

  Duur: 3u - 6u
  Data: september - maart, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 165,00/pers.
  Minimum 1, maximaal 7 deelnemers
 • Vissen in de Lofoten
  Vissen in de Lofoten Onder leiding van een professionele gids gaat u varen en vissen in de buurt van de Lofoten. Hij leert u alle technieken aan en indien u wil kan met de vangst van de dag zelf uw diner klaarmaken. Transfers en materiaal inbegrepen.

  Duur: 3u
  Data: september - april
  Richtprijs: € 400,00/boot
  Minimum 1, maximum 5 deelnemers
 • Bezoek aan het Polar Light Center
  Bezoek aan het Polar Center Kom alles te weten over het Noorderlicht met een bezoek aan het Polar Light Center te Laukvik. In dit kleine maar uiterst interessante onderzoekscentrum wordt het noorderlicht bestudeert en krijgt u er een lezing over dit unieke fenomeen aan de hand van divers beeldmateriaal. U kan uw gsm-nummer opgeven waardoor u een week lang verwittigd wordt indien het noorderlicht zich voordoet. Transfers zijn niet inbegrepen bij deze excursie, een huurwagen is aangeraden.

  Duur: 4 à 5u
  Datum: september - april
  Prijs: € 50,00/pers., op aanvraag.
 • Begeleide wandeling in Svolvær
  Begeleide wandeling in Svolvær Waarom wonen er mensen op de Lofoten? Wat is nu precies stokvis en wat gebeurt er allemaal mee? Hoe leefden de vissers 100 jaar terug en hoe zag een originele rorbu of vissershuisje er uit? Wat gebeurde er in de Trollfjord in 1890? En wist u dat de eerste winkel ooit in Svolvær nog steeds intact is.

  Op deze en andere vragen krijgt u tijdens de wandeling een antwoord op en natuurlijk mag het proeven van de stokvis niet ontbreken.
  Niet vergeten: warme kledij, goede wandelschoen en camera.

  Duur: 1u30
  Data: september - begin april, diverse vertrekken per week
  Prijs: € 40,00/pers.
  Minimum 3, maximum 32 deelnemers
 • Lofoten te paard (dagtocht of avondtocht)
  Lofoten te paard Maak een rit langs de (besneeuwde) zandstranden van de Lofoten en geniet van de prachtige uitzichten. De tocht (snelheid en lengte) wordt aangepast in functie van de groep.
  U kan ook deelnemen aan een avondtocht waar het uiteraard de bedoeling is om het noorderlicht waar te nemen. Niet vergeten: warme kledij en schoenen, camera. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en personen zwaarder dan 110kg.
  Transfers inbegrepen.

  Niet vergeten: warme kledij, goede wandelschoen en camera.

  Dagtocht
  Duur: 4u00
  Data: september - april, diverse vertrekken per week
  Prijzen: € 160,00/pers.
  € 95,00/pers. indien u over een huurwagen beschikt en zelf naar het startpunt rijdt

  Avondtocht
  Duur: 4u00
  Data: september - april, diverse vertrekken per week
  Prijzen: € 180,00/pers.
  € 115,00/pers. indien u over een huurwagen beschikt en zelf naar het startpunt rijdt

Facultatieve lunch en diner.

Dag 3: SVOLVAER (O)

Ontbijt in het nabijgelegen restaurant, gevolgd door een vrije dag.

Tip: reserveer een huurwagen voor 1 of 2 dagen

Ga zelf op ontdekkingstocht en ontdek zo de mooiste plaatsjes van de Lofoten.
Zo kan u op 1 dag 's morgens het Lofotr Viking Museum in Borg bezoeken. Dit museum is ondergebracht in een typische longhouse van maar liefst 83m lang (originele reconstructie) en behoorde tot een van de belangrijkste Vikings uit deze regio. Na de middag kan u verder rijden tot Nusfjord. Dit was ooit een van de belangrijkste visserdorpjes in de regio en is nog altijd 1 van de best bewaarde en mooiste van de Lofoten. U zal versteld staan van de wondermooie landschappen die de Lofoten kenmerken.

 • Walvissafari Andenes
  Walvissafari Andenes Vanuit Andenes op de Vesterålen vertrekken in de wintermaanden diverse walvissafaris. Eerst krijgt u een rondleiding in het Whale Center waar u alles te weten zal komen over diverse walvissoorten. Vervolgens maakt u een boottocht van 3u. Onderweg worden warme dranken en een soeplunch aangeboden.
  Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname. Indien er uitzonderlijk geen walvissen worden waargenomen of als de boot niet kan uitvaren door extreme omstandigheden, dan heeft u een ‘whale guarantee’. U kan later op de dag of de dag erna deelnemen aan een nieuwe safari of u krijgt het gedeelte van de boottocht terugbetaald.

  Duur: 5u
  Data: september tot maart
  Prijzen: € 125,00/volw., € 90,00/kind (5 tem 13 jaar)
  Prijzen onder voorbehoud.

  Om aan de excursie deel te nemen, moet u over een huurwagen beschikken. De rit naar Andenes duurt zo'n 3u30. Onderweg kan u de Vesterålen eilandengroep ontdekken.

Facultatieve lunch en diner.

Verblijf op de Vesterålen - Walvissafari

U kan het programma ook vervolledigen door een extra nacht in Andenes op de Vesterålen toe te voegen. Van hieruit vertrekken dagelijks de walvissafaris. Zo is er voldoende tijd om de Vesterålen te ontdekken en wandelingen te maken.
U dient wel over een huurwagen te beschikken. Zie toeslagen.

Dag 4: SVOLVAER (O)

Ontbijt in het nabijgelegen restaurant, gevolgd door een vrije dag.

Facultatieve lunch en diner.

In de loop van de avond meert het schip van de Hurtigruten aan in Svolvær en wordt u met een transfer naar de kade gebracht. Het schip vertrekt vervolgens in noordwaartse richting en u vaart de Trollfjord en de mooie eilandenarchipel van Vesterålen voorbij. Deze bootreis met de Hurtigruten brengt u langsheen de mooie kustlijn van Noord-Noorwegen met zijn prachtige fauna en flora. Bovendien gebeurt het ook regelmatig dat u 's nachts vanaf het schip heel goed het Noorderlicht kan waarnemen.

Deze cruise brengt u langsheen de mooie kustlijn van Noord-Noorwegen met zijn prachtige fauna en flora U vaart de Trollfjord en de mooie eilandenarchipel van Vesterålen voorbij

Overnachting aan boord van de Hurtigruten.

Dag 5: TROMSØ (O)

Ontbijt aan boord. Vandaag kan u genieten van een vrije voormiddag en facultatieve lunch.

De aankomst in Tromsø - het Parijs van het Hoge Noorden - is voorzien kort na de middag. Uw hotel ligt vlak aan de aanlegsteigers van de Hurtigruten en kan u gemakkelijk te voet bereiken.

De geschiedenis van Tromsø gaat terug tot aan de Middeleeuwen. De stad was vroeger vooral gekend als vissershaven en handelspost door zijn beschermde ligging. Het is een fascinerende stad, gekend voor zijn Arctische kathedraal maar ook voor zijn interessante galerijen en musea zoals het Polar Museum, het Polaria Museum, het Tromsø Museum, het Kunstmuseum, de Mack Brouwerij. Verder vindt u hier ook tal van shoppingmogelijkheden, levendige cafeetjes en veel meer.

Facultatief diner.

Dag 6: TROMSØ (O)

Scandinavisch ontbijtbuffet.

Vrije dag. Ideaal om de stad op eigen houtje te verkennen.

Voor wie wil is er de mogelijkheid om het programma met een aantal facultatieve excursies aan te vullen.

Facultatieve lunch en diner.

Opmerking

Vraag naar onze uitgebreide lijst met excursiemogelijkheden met start in Tromsø. Een greep uit de mogelijkheden tijdens het winterseizoen: huskysafari's, rendiersledetochten met Sámi ervaring, sneeuwscootertochten, walvissafari's, sneeuwschoenwandelingen, langlaufen, ijsvissen en natuurlijk diverse noorderlicht excursies per bus of boot.

Suggesties voor facultatieve excursies

 • Walvissafari en fjordcruise
  Facultatief - Walvissafari en fjordcruise Vanuit de haven van Tromsø vertrekt u per catamaran op zoek naar walvissen. Het spotten van walvissen is nooit gegarandeerd, de kansen zijn echter groot gedurende het winterseizoen. Tijdens deze periode zoeken de bultruggen en orka's naar voedsel (vooral haring) dichtbij de kust. Deze dieren zijn zeer nieuwsgierig, dus ze komen soms zeer dicht bij de boot. Naast het spotten van walvissen, heeft u ook de kans om zeehonden en zeearenden te zien. Onderweg naar het gebied waar de walvissen zich mogelijk bevinden kan u genieten van de prachtige landschappen onderweg.

  Deze excursie gaat door in een catamaran (max. 144 personen). De boot beschikt over een kleine kiosk waar (warme) snacks en dranken kan kopen. Voorzie een camera met voldoende geheugen en warme kledij. Het spotten van de walvissen is sterk afhankelijk van de aanwezigheid van haring en kan bijgevolg niet gegarandeerd worden. Indien de walvissen vroeger of later in de buurt van Tromsø zijn, dan neemt u deel aan de gewone fjord cruise

  Duur: 3-7u, afhankelijk van de walvissen
  Prijzen: € 160,00/volw., € 130,00/kind (4 tem 11 jaar) en
  € 85,00/adolescent (12 tem 16 jaar)
  Vertrek: dagelijks om 8u45 van 01/11/2022 tem 31/01/2023

  Inbegrepen: transfer per catamaran naar de locatie waar walvissen gespot worden (3u one way), veiligheidsinstructies, Engelssprekende gids, presentatie en documentair over het ecosysteem in de Arctische wateren en walvissoorten, thermische kledij, koffie, thee en koekjes.
 • Op zoek naar het noorderlicht
  Op zoek naar het Noorderlicht Het magische noorderlicht fascineert al generaties lang de mensheid. Door zijn noordelijke ligging, zijn de kansen tot het waarnemen van het noorderlicht in Tromsø vrij hoog.
  Transfer per minibus naar afgelegen plaatsen buiten de stad waar geen kunstlicht te bespeuren valt. Een professionele gids weet de beste plaatsjes uit te zoeken aan de hand van de laatste voorspellingen. Hij/zij kan helpen om uw fotocamera in te stellen om het noorderlicht te kunnen fotograferen. Een goede reflexcamera en statief zijn aangeraden. Jammergenoeg kan geen absolute garantie gegeven worden en zijn het nog altijd de uitbarstingen op de zon die bepalen waar en wanneer het noorderlicht waar te nemen is.
  Warme winterkledij aangeraden.

  Duur: 6u (transfers en warme drank inbegrepen)
  Prijs: € 135,00/volw., € 75,00/kind (6 tem 12 jaar).

Facultatieve uitbreiding

 • Winteractiviteiten en/of overnachting in Camp Tamok
  Winteractiviteiten en/of overnachting in de Lyngen Alps Lyngen is een van de mooiste natuurgebieden in de regio van Tromsø, het landschap wordt er gekenmerkt door spectaculaire fjorden en indrukwekkende bergen die ook de Lyngen Alps genoemd worden. Bovendien is deze locatie middenin de natuur en z'n microklimaat een uitgekiende plaatse om het noorderlicht te observeren.

  Het Camp Tamok wilderniskamp is de ideale uitvalsbasis voor leuke en typische excursies in de omgeving. U kan kiezen uit diverse dag- en avondactiviteiten. De avondactiviteiten zijn heel populair omwille van het mogelijke noorderlicht. Bij iedere activiteit is een warme maaltijd en de transfer (H/T) vanuit Tromsø inbegrepen (75min./rit). Bij iedere activiteit wordt u van de nodige warme thermische kledij voorzien.

  Nieuw: Tromsø Ice Domes
  In de buurt van verblijfsplaats kan u nu ook een dagbezoek brengen aan de Tromsø Ice Domes. Voor wie houdt bijzonder overnachten moet zeker en vast kiezen om een nacht in een Ice Dome door te brengen.

  Indien u wenst te overnachten in een Aurora Chalet, Arctic Dome of Ice Dome dan dient u deze altijd te combineren met een avondactiviteit + dagactiviteit de volgende dag. Alle vermelde activiteiten en programma's gaan door van 15/11/21 tot 31/03/22. Sneeuwscooteractiviteiten gaan door vanaf 01/12/21.

  Voor de activiteiten heeft u de keuze uit
  • Sneeuwscootertocht Sneeuwscootertocht
   Sneeuwscootersafari van 22km in de vallei van de Finn en het meer van Tamok. De tocht start op 250m hoogte en eindigt op 875m hoogte. U rijdt met 2 personen per scooter die u afwisselend zelf kan besturen. Tijdens de excursie wordt een warme maaltijd voorzien.

   Duur: 4u30
   Prijzen: € 195,00/volw., € 97,50/kind (7 tem 11 jaar)
   Single driving: € 155,00/pers.
   Verzekering voor sneeuwscootertochten inbegrepen met een eigen franchise van € 550,00 in geval van ongeval of schade.
   Onder voorbehoud van wijzigingen.

  • Huskytocht Huskytocht
   Na een korte uitleg vertrekt u op een huskytocht in de Lyngen Alps.
   U maakt een tocht van 12km en zit hierbij met 2 personen per slede. U kan afwisselend de slede besturen. Tijdens de tocht wordt een warme maaltijd voorzien.

   Duur: 4u30
   Prijzen: € 195,00/volw., € 97,50/kind (4 tem 15 jaar)

  • Rendiersafari Rendiersafari
   Maak kennis met de oudste vorm van transport in Lapland. U zit met 2 personen per slede die getrokken wordt door een rendier. U maakt een tocht van 3km in de vallei van Tamok. U leert er meer over de Sami cultuur en hun geschiedenis en probeert een rendier vangen met een lasso. Tijdens de activiteit wordt een warme maaltijd voorzien.

   Duur: 4u30
   Prijzen: € 185,00/volw., € 100,00/kind (4 tem 11 jaar)


  • Bezoek aan de Tromsø Ice DomesBezoek aan de Tromsø Ice Domes
   Ontdek de Ice Bar, de Ice Cinema, de Ice Rooms en natuurlijk ook het Ice Restaurant van dit kleinschalig ijshotel. Op het einde van de rondleiding krijgt u een drankje (niet-alcoholisch) aangeboden in de Ice Bar en staat er ook een ontmoetinf met rendieren op het programma. Er is ook een warme maaltijd inbegrepen.

   Duur: 2u30
   Prijzen: € 97,50/volw., € 50,00/kind (4 tem 11 jaar)
   U kan deze excursie ook combineren met een dagactiviteit (sneeuwscooter of huskytocht). In dat geval ontvangt u een korting van € 70,00/volw. en € 35,00/kind (7 tem 11 jaar) op de prijs van de dagactiviteit.

  Voor de overnachting heeft u keuze uit
  • Overnachting in een Aurora ChaletAurora Chalet
   Een eenvoudige maar gezellige chalet zonder elektriciteit of water. Wel verwarmd en met een raam dat uitkijkt naar het Noorden om vanuit uw bed het noorderlicht te kunnen waarnemen.

   Prijzen: € 260,00/Aurora Chalet/nacht
   Maximaal 2 personen.

  • Overnachting in een Aurora DomeAurora Dome
   Een Aurora Dome is een privé-logies voor 2 personen. Deze hippe tenten zijn verwarmd maar beschikken niet over stromend water. Een zijde van de tent is doorzichtig waardoor u vanuit uw bed het noorderlicht kan observeren.

   Prijzen: € 360,00/Aurora Dome/nacht
   Maximaal 2 personen.

  • Overnachting in een Ice DomeTromsø Ice Dome
   Breng de nacht door in een Ice Room van de Tromsø Ice Domes. De koude deert u niet want u slaapt in thermische slaapzakken op een zachte matras. Indien u voor deze logiesvorm kiest, maakt u 's avonds een wandeling op zoek naar het noorderlicht en geniet u van een 3-gangen wildernisdiner bij kampvuur. In het pakket zit ook nog een huskytocht op de volgende dag inbegrepen.

   Prijzen: € 1.250,00/Ice Dome/nacht
   Maximaal 2 personen.
  In de buurt van deze logies bevinden zich ook toilet- en douchefaciliteiten.
  's Morgens wordt een lekker ontbijt geserveerd in de wildernishut.

Dag 7: SVOLVAE- BODØ - OSLO - BRUSSEL (O)

Scandinavisch ontbijtbuffet, gevolgd door check-out.

Transfer naar de luchthaven -zelf te regelen- voor de terugvlucht naar Brussel met overstap te Oslo. U kan kiezen voor een taxirit (ca. 200 NoK per rit of € 22,00) of voor een 'Flybus' die de luchthaven met een aantal centrale plaatsen in de stad verbindt waaronder het Scandic Ishavhotel (ca. 90 NoK/volw./rit, kinderen aan -50%). Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.

Terugvlucht naar Brussel met overstap te Oslo.

Tip

Verleng uw verblijf met een boottocht met de Hurtigruten. U kan noordwaarts varen in de richting van Kirkenes en onderweg de Noordkaap bezoeken.
Verleng uw verblijf op de Lofoten of Tromsø met extra nachten.
Dit programma kan ook in omgekeerde volgorde afgelegd worden met start in Tromsø en einde op de Lofoten.

Sterke punten

• De Lofoten eilandengroep met een verblijf in een typische rorbu

• Vervolledig uw programma met een aantal facultatieve excursies: zeearendsafari in de Trollfjord, foto trips, kajakken op zee, walvissafari, sneeuwschoenwandelen, walvissen spotten, paardrijden,…

• 2-daagse Hurtiguten cruise inbegrepen

• Ontdek Tromsø, het Parijs van het Hoge Noorden

• Mogelijkheid om te overnachten een Aurora chalet, Aurora Dome of Ice Dome en deel te nemen aan een husky- of sneeuwscootertocht

• Grote kans tot het waarnemen van het noorderlicht

 

Magische Lofoten en Tromsø

7-daags programma Lofoten met Tromsø
Klik op de kaart voor een grotere versie.


In de kijker

Noordoost-Groenland 2023 met Île de France AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide poolexpeditie, van 27 augustus tot 9 september 2023

Egypte - Once-in-a-lifetime cruise op de Nijl AANRADER
18-daagse begeleide culturele cruise, vertrek op 18 september 2023

Parma & Milaan - Kunst, cultuur & gastronomie AANRADER
6-daagse begeleide cultuurreis, vertrek op 16 juni 2023

Verenigde Arabische Emiraten & Oman AANRADER
11-daage begeleide groepsreis, vertrek op 3 november 2023

Botswana - Botswana onder canvas AANRADER
13-daagse Nederlandstalig begeleide safari met mobiele tent, vertrek op 24 september 2023

Veelzijdig Vietnam en mysterieus Cambodja AANRADER
18-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, afreis op 11 november 2023

Zuid-Korea - Land van de kalme morgen AANRADER
14-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis, vertrek op 30 september 2023

Markiezen en Frans-Polynesië AANRADER
16-daagse Nederlandstalig begeleide eilandencruise, vertrek op 21 september 2023

Ontdekking van Lapland - Shortbreak AANRADER
5-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, diverse vertrekken van op 23 december 2023 tot 17 maart 2024

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons Instagram - instagram.com/asteria_expeditions/

Volg ons ook op Pinterest - pinterest.com/asteriaexpedit/

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent