Skip to content

Asteria Expeditions: Nederlandstalig begeleide groepsreizen en individuele reizen buiten het gewone

Sirkantähti ***+ Appartementen

Het Sirkantähti hotel- & appartementencomplex is gelegen in het centrum van Levi, de skipistes liggen op 300m van het hotel. Het biedt een uitstekende service en modern comfort. De receptieruimte, het restaurant, de bar en een groot deel van de hotelkamers werden in 2013 vernieuwd. Uitstekend restaurant met Lapse keuken, receptie met safeverhuur (betalend), lounge met open haard, bar met snacks. Scandinavisch ontbijtbuffet. Half pension: 3-gangendiner of buffet.In het hoofdgebouw heeft u mits een kleine fee wifi (€ 2,00/dag, onder voorbehoud van wijzigingen).

Het Sirkantähti hotel- en appartementencomplex is gelegen in het centrum van Levi, op amper 300m van de skipistes De appartementen bevinden zich op wandelafstand van het hoofgebouw

Het hotelcomplex telt 184 hotelkamers en diverse appartementtypes. Deze kamers zijn grotendeels gelegen in het hoofdgebouw terwijl de appartementtypes zich in de omliggende gebouwen bevinden op wandelafstand.

Alle hotelkamers beschikken over een eigen sauna, douche, toilet, haardroger, kabeltelevisie met pay TV, koelkast, telefoon, thee- en koffiefacilitei ten en droogkast. Deze kamers zijn geschikt voor 2 tot 3 personen (extra bed). Enkele kamertypes hebben ook een loft en zijn geschikt tot 5 personen in de kamer.

Het hotel werd in 2013 volledig vernieuwd Elk appartement beschikt over een prové sauna

Bij de appartementformule is bed- en badlinnen, ontbijt en eindschoonmaak inbegrepen. Bovendien kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Voor een lang verblijf in Levi raad Asteria Expeditions deze formule aan. Het hotel beschikt over diverse appa rtementtypes maar Asteria Expeditions heeft u voor de beste en meest comfortabele types geselecteerd:

  • Holiday Apartment: dit type appartement beschikt over 2 aparte slaapkamers, woonruimte met goed uitgeruste kitchenette, radio, TV, droogkast, badkamer met douche, sauna en haardroger.
    Oppervlakte: van 42 tot 52m².

  • Superior Holiday Apartment: dit type appartement beschikt over 1 aparte slaapkamer, woonruimte met goed uitgeruste kitchenette, radio, TV, droogkast, balkon, badkamer met douche, sauna en haardroger.
    Oppervlakte: 41m².

Sterke punten

• Verblijf in het hart van het gezellige skidorpje Levi, ideaal als uitvalsbasis voor tal van excursies

• Vervolledig uw programma met excursies volgens eigen wens en budget

• Geschikt voor zowel koppels als gezinnen met kinderen

• Natuur- en rustbeleving

• Mooie kinderkorting

 

Finland

Finland - Sirkantähti appartementen ***+ - Levi
Klik op de kaart voor een grotere versie.


Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze elektronische nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe programma's.

Inschrijven

Volg ons ook op Facebook - facebook.com/AsteriaExpeditions

Volg ons Instagram - instagram.com/asteria_expeditions/

Volg ons ook op Pinterest - pinterest.com/asteriaexpedit/

Asteria Expeditions
Reislicentie A 1095
Informatie & reservatie:
Tel.: +32 (0)50 33 25 10 (ma - vrij)
E-mail: info@asteriaexpeditions.be
Of via een erkende reisagent